Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Bir bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan benerman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle bu konunun burda olmaması gerektiğinin farkındayım ve özür dilerim ama hangi hack konusuna baksam kapatılmış. Sizden isteğim çalışan bir hackın anlatımının linkini vermenizdir. Teşekkürler..

arkadaşlar hile kullanınca crossfirede eu'da hesabım geçici olarak ban yiyor oyun kapanıyor sorunun çözümü nedir bilen arkadaşları bekliyorum :)

arkadaşlar hile kullanınca crossfirede eu'da hesabım geçici olarak ban yiyor oyun kapanıyor sorunun çözümü nedir bilen arkadaşları bekliyorum :)

hile fix yemış bro guncel hackler kullan simdilik sana hılenın lınkını ve anlatımını buraya yapıyorum daha sonra bana ulas sıte ismini iste vereyım suan sıtede bakım var oyuzden ındrme lınkı verıyorum :

onehıt ve cfproyu yenı guncelledık zaten lınke tıkla ındır ıkısıde ındrdıgın dosyanın ıcınde

sımdıone hıt ı anlatım once onu kullanmaya calıs .ındırdıgın dosyadan one hıt ı masaustune at sagtıkla wın7-vısta kullanıyorsan yonetıcı olarak ac xp kullanıyorsan normal ac sonra 30 sn kadar bekle bıseye basma .. actıve yazısı gelcek ok veya tamm yazar tıkla.. sonra oyuna patcherden wın7-kullanıyorsan yonetıcı olrk xp kullanıyorsna normal yoldan patcherden gır hılenın menusu ınsert tusu ıle acılıp kapanır... menude onehıt zm var onu acma yoksa calısmaz hack.. bde ozellıkler max yapma oyna...

cfpro yu anlatım masaustune at cfproyu ac o otomatık actıve zaten oyuna patcherden gır.. bukadar basıt tabı hackı ve patcherı wın7 ısen yonetıcı olark.. xo ise normal olrk acıcan bukdr bast

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri