arkadaslar öncelikle merhaba ben zorla da olsa bi pc toplattım sizce iş görür mü
Ekran kartı : Atı radeon hd 6350 2800 mb
Ram : 4 gb
İşlemci : ıntel r pentium r cpu g630 @ 2.70 ghz ( 2cpu )
Directx sürümü: 11
( bf 3 fln kasıor )
( bf 3 fln kasıor )
arkadaslar öncelikle merhaba ben zorla da olsa bi pc toplattım sizce iş görür mü
( bf 3 fln kasıor )
Görür ama yüksek oyunlar kasar...
pentium yerine i3 alabilseydin raha rahat oynardın ekran kartıda pek iyi değil ama işini görür
( bf 3 fln kasıor )
BF 3 kasıyorsa yine iyisin ben hiç açmaz diye düşünmüştüm, çok kötü bir sistem olmuş senin moralini bozmak istemedim ama
ekran kartı bir defa 512 mb ve 64 bit
işlemci eski bildiğimiz seleron işlemcinin yeni versiyonu
bunlara vereceğin para ile 2. el de olsa sistem toplayabilirdin
256 bit 1 gb 4850 veya gt 250 100 ile 150 tl arası
intel c2d e8600 intelin çıkarmış olduğu en iyi işlemcilerdendir 4 çekirdekli işlemciler bile onunla rekabet edemiyordu 150 ile 200 tl arası
80 ile 120 tl arası çok güzel ddr 3 lü bir anakart
işte o zaman o bf 3 ultra ayarlarda bile oynardın sana maliyeti 500 tl yi geçmezdi çok tanıdık arkadaşıma bu şekilde sistem topladım ve hep ikinci el ve kendi pc mdeki parçaların çoğu 2. el dir.
kullandığım intel xeon işlemci piyasa fiyatı 1000 dolar ben 2. el 220 tl ye aldım 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz, kullandığım anakart piyasada zor bulunan özel overclock kartır yurt dışı fiyatı 850 dolar ben 2. el 250 tl ye aldım kasa haf 932 piyasada 400 tl ben 2. el 200 tl ye aldım. Yani illaki her şey sıfır olacak diye bir şey yok çünkü günümüzde insanlar tüketim çılgını olmuş çıkan bir ürünün hemen üst modelini alma merakı var daha aldığıı kullanmadan çıkan üst modelini almak için elindekini 1/3 e satanlar var o yüzden teknolojiyi bir adım hatta 2 adım geride takip etmek ekonomik ve tecrübe açısından çok faydalıdır. Çıkan her ürün 4/4 lük olmaz bırakın parası bol olanlar denesin size onlardan kalan edinilmiş tecrübe ve ekonomi kalsın.
Eğer ki sen burada veya başka bir forumda teknik yardım alsaydın şuan çok güzel bir pc toplardın, bilgisayarcılara gidip sakın bana güzel bir pc yap demeyin kazıklanır böyle yanlış bir sistem sahibi olursunuz. Burada adını vermek istemiyorum teknik konularda yardım alacağınız güzel donanım forumları var bende uzun zamandır bu gibi forumlarda gerek yardım alıyorum yardım ediyorum ve daha az hata yapmaya çalışıyorum. Çünkü hiç kimse doğuştan pc uzmanı değildir artık bu tür konuları öğrenme yeri bu gibi forum yerleridir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)