ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yardim anlayanlar gelsİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alem7800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 428

alem7800

Level 5
TM Üye
Konular
244
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler pcye hafiza kart okuyucu taktim bİÇİmlendİr dİİye bİŞey geldİ bİÇİmlendİre bastim bİÇİmlendİrme sirasinda hata oluŞtu dedİ sonrada hafiza kartini gÖrmÜyo daha pc ne yapmam gerek.pcye takiyorum kart okuyucusunu gÖrmÜyor pc...

Hafıza Kartında Virüs Vardır Tarattır İlk Önce..

Hafıza Kartında Virüs Vardır Tarattır İlk Önce..

bilgisayarı gormuyormus

beyler pcye hafiza kart okuyucu taktim bİÇİmlendİr dİİye bİŞey geldİ bİÇİmlendİre bastim bİÇİmlendİrme sirasinda hata oluŞtu dedİ sonrada hafiza kartini gÖrmÜyo daha pc ne yapmam gerek.pcye takiyorum kart okuyucusunu gÖrmÜyor pc...

sorunun ılk once pc demı yoksa kart okuyucudamı oldunu orenmek lazım ılk once baska bir pcde dene sorununun hangısınde oldunu bul eger sorun senın pcde ıse muhtemelen virüsler neden olmustur

Eline Sağlık Başarılar...

Kardeşim Biçimlendirme sırasında hata vermesi Virüsten olabilir.İlk önce hafıza kartını başka pc ye tak görüyorsa tarattır.Görmüyorsa Biçimlendirme yaparken bozmuş olablirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri