quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

BorBilisim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atess27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Firmayı nasıl bilirsiniz ?

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ?

Güvenilir mi ?

Sizce Almalımıyım ?

Merhaba;

1) BorBilisim Firması Diğer Firmalardan Farkı Hizmetini Tamamlaması ve Aynı gün İçerisinde Teslim Etmesidir.Bu Nedenle Firmanın Belli Bir Kötü Yanı veya Huzursuzluğu Yoktur.
2) Dolandırıcılık veya Sahtekarlık Bu Zamana Kadar Duymuş Değilim.
3) Her Bilişim Neticesinde Güvenilir Olması Gerekmektedir.
4) Biraz Daha Bilişimi Araştırmalısınız ve Bulup Bizlere Bilgi Almak İçin Yazmalısınız.En iyi bilişimi soruyor olursan;

www.buyukweb.com benim tercihimdir.

Merhaba;

1) BorBilisim Firması Diğer Firmalardan Farkı Hizmetini Tamamlaması ve Aynı gün İçerisinde Teslim Etmesidir.Bu Nedenle Firmanın Belli Bir Kötü Yanı veya Huzursuzluğu Yoktur.
2) Dolandırıcılık veya Sahtekarlık Bu Zamana Kadar Duymuş Değilim.
3) Her Bilişim Neticesinde Güvenilir Olması Gerekmektedir.
4) Biraz Daha Bilişimi Araştırmalısınız ve Bulup Bizlere Bilgi Almak İçin Yazmalısınız.En iyi bilişimi soruyor olursan;

www.buyukweb.com benim tercihimdir.

bi dolandırıcılı yok dediğin gibi memnundum ilklerde sonradan turkmmoda belirtilen fileslerinin olmadığını putty sicriptini 1 hafta sonra verdiler oda bozuk ne files atabiliyorsun nede oyunu başlata biliorsun şuana server öylece duruyor burada açılan konuda belirtilen hiç bir şey yok biz neden alıyorum peki konulara bakarak orada gösterilenleri serverimizde görmek istediğimizden full pack atabilirmisiniz dedin link olarak siteye hayır full packa gerek yok dediler tamam ama binekler gözükmüyor dedim cevap yok en son serveri kapatın ve hakkımı haram edit çıktım ufacık bi hakkım varsa haram zıkkım olsun sitedede %100 geri iade garantisi yazıyor soruyorum o siteler için dior peki orada neden belirtilmemiş dediğimde arkadaşlarla görüşün dior :D aslında 1-2 kişi çalışıyor birbirine paslayıp duruyorlar ben almayın demiyorum sadece başıma geleni söyledim umarım ve inşallahda hakkım kalmaz inaniyorum​

bi dolandırıcılı yok dediğin gibi memnundum ilklerde sonradan turkmmoda belirtilen fileslerinin olmadığını putty sicriptini 1 hafta sonra verdiler oda bozuk ne files atabiliyorsun nede oyunu başlata biliorsun şuana server öylece duruyor burada açılan konuda belirtilen hiç bir şey yok biz neden alıyorum peki konulara bakarak orada gösterilenleri serverimizde görmek istediğimizden full pack atabilirmisiniz dedin link olarak siteye hayır full packa gerek yok dediler tamam ama binekler gözükmüyor dedim cevap yok en son serveri kapatın ve hakkımı haram edit çıktım ufacık bi hakkım varsa haram zıkkım olsun sitedede %100 geri iade garantisi yazıyor soruyorum o siteler için dior peki orada neden belirtilmemiş dediğimde arkadaşlarla görüşün dior :D aslında 1-2 kişi çalışıyor birbirine paslayıp duruyorlar ben almayın demiyorum sadece başıma geleni söyledim umarım ve inşallahda hakkım kalmaz inaniyorum​

Merhaba ;

Bilgileri ve Eksik yönlerini bize belirttiğiniz için teşekkür ederim.Sizin sayenizde bilişim sahtekarlığını bir adım öne geçirdik artık BorBilisim Hizmetleri olarakta bilinen bu şahıslara hiç değilse buradan alım yapılmadan önce bir yardımımız dokunacaksa ne mutlu bize.
Ben şuanada kadar herhangi bir şikayetlerini duymamıştım ama sizin dedikleriniz beni inandırmadıda değil açıkcası.Neyse kısacası ben size en iyi bilişimi ve tavsiyemi alıntımda belirttim buradada belirteyim istersen; www.buyukweb.com olarak alabilirsiniz.

Burada herhangi bir problem oluşacağını sanmıyorum.Ama genede araştırmanı ve bilgileme yapmanı istiyorum.
İyi günler,iyi forumlar diliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri