xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Duman Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mezarci722
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 958
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nasıl bilirsiniz birde hafta sonu çalışmıyolar diye bişi varmı

duman bilişim'i bilmiyorum ama metin2 sunucu bünyesinde çok üçkağıtçılar var ben 2 kere denk geldim ys belgesi filan hepsi olan kişiler bile üçkağıtçılık yapıyor mesela dangersunucum.com da tolga alioğlu var kesinlikle bu isimdeki kimseden birşey alma tafsiyem 3 aydan fazla oldu kaç kere siteyi kapattılar başka site adından tekrar çalışıyorlar bunu forum yetkililerine söyledim adamlar müşteri çekmeye çalışıyor şikayet diz boyu eğer bunu bana başkası söylemiş olsaydı hiç uğraşmazdım onlarla inan hala cebimde saklıyorum makbuzları metin2 sunucu açmıyoruz dediler gittim 20 tl daha gönderdim web sitesi açayım dedim oda yalan oldu sonuç 60 lira çarptılar geri ödeme yapacaklardı oda yalan üçkağıtçılar alayı ama geçen ay fdservers.net'den sunucumu aldım gayet iyiler pişman olmadım acemi olduğum için biraz alışayım dedim metin2 pvplere bir kaç ay sonra tam olarak bir server kurmayı planlıyoruz 8 chli tek server var aklımızda oda aylık 150-200 tl civarında patlar şimdilik tecrübe için sana da 35 tl civarında uygun olur

kardesım aklın varsa duman bilisimden kurma ben kurdum hergun swme saldırdılar acılalı 3 hafta oldu 1gun gıremedım swye hergun kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri