noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Teşekkürler maNga !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 633

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Norveç'te yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda maNga'dan büyük başarı...

Oslo'da yapılan 55. Eurovision finalinde Almanya birinci olurken, Türkiye Manga'nın seslendirdiği "We Could Be The Same" adlı şarkıyla ikinci oldu.Almanya 28 yıl sonra aldığı 246 puanla birinci olurken, ülkemizi temsil eden maNga 170 puanla 2. oldu. Türkiye'ye 12 puan Fransa'dan gelirken Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, İngiltere ve Almanya'dan 10'ar puan hanemize yazıldı...

Bu arada arkadaşlar arkadaki kadının giydiği robot kıyafeti tam 70 kilo...

Yarismanin Basindan Beri Almanya'yi Destekliyordum Ki Soyle Bir Yorum Yapmak Istiyorum.
Almanya'nin Sarkisini Daha Once PowerFM vs.. De Dinledim Ve Cok Populer Bir Sarki Ki Bencede Gayet Guzel..

Manga'yi Tebrik Ederim, Ama Kamera Onlari Gosterdiginde Yaptiklari Hareketler Bir Turk Gencine Yakismiyordu...

Fransada olabilirdi tebrik ediyorum almanyayı..

maNga yada en içten tebrik ederim.

Son düzenleme:
ManGa'yı En İçten Tebrik Ediyorum ;)

Bence Kazanan Türkiye Olmalıydı.Tebrikler maNga..Sizi Çok Seviyorum..Almanya Bence Hak Etti.Bu Arada Ermenistan'ın Yaptığı Şerefsizliği Unutmayacağız.Şarkısının Türkçesine Baktıgımda İse Şok Oldum.Şarkı Sözleri Saten Başlı Başına Bir İftira !!!!
Ne Mutlu Türküm Diyene !
İyi Dersler Arkadaslar(Şaka) :D[/U]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri