- Konular
- 654
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 947
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 291
- MmoLira
- -58
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
buglu edit veya normal edit yapıyorsun diyorlar hem oyunculara hem GM lere ama herseferinde birşeyi unutup duruyorlar bu adamlar Serverin İP ve Şifresini nereden biliyor ki Atakserveri açıpta edit yapabilsin ?
bunu yapabilecek tek bir kişi var oda Karşıyakalı ( Admin ) yani emrah abidir ondan başka İP ve şifreyi bilen yok kardeşim gördüm 1000 lerce kişi saçma sapan buglu item yapıyor ss sine kurban gidiyor adam nasıl yapsın diye düşünen yok MARS'ta aynı muameleyi gördüm Hem GM leri oyundan sogutuyorlar hemde userleri boş boş konuşanlar...
bunu yapabilecek tek bir kişi var oda Karşıyakalı ( Admin ) yani emrah abidir ondan başka İP ve şifreyi bilen yok kardeşim gördüm 1000 lerce kişi saçma sapan buglu item yapıyor ss sine kurban gidiyor adam nasıl yapsın diye düşünen yok MARS'ta aynı muameleyi gördüm Hem GM leri oyundan sogutuyorlar hemde userleri boş boş konuşanlar...
- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,992
- DevLira
- 0
Kardeş buglu editin panelle alakası yok. Onlar Site Hatalıyken Edit Çektiler.. O 1 gün içinde çekilen editler buglu olarak kaldı.. Bir kısmı banlandı 1 kısmı ise hala bugluyu satıyor. Ama onların işini zorlaştırdık bu bilgileri yayarak.. Ama Nesne marketin envanterden açılması hiç iyi bir durum değil..
- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,992
- DevLira
- 0
güncell
- Konular
- 174
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Nerden Bıleceksınkı Hangısı Hack Olduugnu Bılemezsın By Çok Bılmış Ben Bı Kutsal Aldım Bıde Turkuaz Aldım AYrı Ayrı Ikısıde Yk Oldu Adamlar Hıleyı Çıkartmıs Sadece 3 4 Tane Edıtte Mı Yapacaklar. Sacmalık Mantıklı Ol Bıraz.. :ka24: