Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sayın admin bundan yaklaşık 8 ay önce carımın şifresi kendi kendine değişti o zamanlar benimle birlikte baya bir kişinin carının şifresi değişmişti. size söyledik fakat site de şifremi unuttum kısmı etkin olmadıgı için beklememizi yeni site ğeldğinde sorunumuzun çözüleceğini söylmeiştiniz. yeni site geldi şifremi unuttum kısmı gayet iyi çalısıyor. fakat sitede carımın ıd şifre yazıp cara girebiliyorum hesabımı görebiliyorum. oyuunu acıyorum aynı ıd şifre ile oyuna giriş yapmayı deniyorum hesap ismi veya şifreniz yanlış diyor. yardımınızı bekliyorum.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
*Tek konu açıp, bekleyiniz. ''Konu: Yetkİlİ bİrİ baksin 8 ay oldu''
-Bu konunun kapatılması için,bildirildi.
*Tek konu açıp, bekleyiniz. ''Konu: Yetkİlİ bİrİ baksin 8 ay oldu''
tek konu acmak yeterli olsaydı sorunumu 8 ay önce cözerlerdi. admine özel mesaja tıyoruz cevap yok konu acıyoruz. cevap vermeden kapatılıyor. illa prim yapacksan birileri üzreinden git forumda küfür edenleri bildir.
Şuan meşguldürler, çünkü başka arkadaşlarda onları bekliyorlar. Sadece sabrediniz, tek konu ile cevabı bekleyiniz.
Şuan meşguldürler, çünkü başka arkadaşlarda onları bekliyorlar. Sadece sabrediniz, tek konu ile cevabı bekleyiniz.
Kardeşim anlama sorunun var sanırım. yok konulara cevap gelmiyor. parayla alakalı bir konu olunca bütün yetkililer cevap veriyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...