Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İşini Düzgün Yapıyorlarmı Herhangi Bi Sorun Cıkarmı ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Güvenilirdir , tavsiye Ederim
Güvenilirdir , tavsiye Ederim
Merhabalar,
Konumuzu incelerseniz görebilirsiniz. Bizden sunucu alan müşterilerimiz gayet memnun. Bunu şöyle göstermek isterim:
--Bazı Mutlu Müşteri Yorumları--
İyi günler.
Konumuzu incelerseniz görebilirsiniz. Bizden sunucu alan müşterilerimiz gayet memnun. Bunu şöyle göstermek isterim:
--Bazı Mutlu Müşteri Yorumları--
Tavsiye ederim güzel ve anlayışlı bir şirket olamalarının yanı sıra müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve hoşgörülükleriyle fark atan tavsiye edilen bir şirket...
beyler bu kadar iyisini görmedim abartma olmasın ama ben o kadar memnunum ki sv yi 3 aylık yapacam ardından 9 aylık ardındanda 1 yıllık yapacam
birtek reklam yapamıyorum
arkadaşlar bende aldım dün sw güzel gerçekten tek sorun full pack yok....onuda online olunca istiyeceğim kesin yaparlar onuda....Diğer saçma firmalar gibi yapmamazlık etmezler sorunları çözüyorlar
www.m2-extre.tk
oyuna girip test edebilirsiniz.
Server Aldım Tam tamına Yarım saat Icınde Kurdular Helal Olsun Cıdden GUvenılır Fırmaymıs . Ellerinize Saglık Hayırlı Isler.
Çok İlgili ve Oyun İçi Destek Veren Güvenilir Bir Firma Filesleride Süper![]()
Herşeye ellerinden geldikçe yardım etmeye çalışıyorlar çok samimi bir firma atıp turmuyorlar en önemlisi ne dedilerse yaptılar tavsiye ederim.![]()
Çok güzel files ve çok güzel bir hizmet. Helal olsun.
Çok İlgİlİ ve fİleslerİ gÜzel fİrma tavsİye edİlİr
Ben kurdum SüperHayırlı Satışlar
Tavsiye Ediyorum Benim Sunucum Onlarda Barınıyor
www.beyaz-mt2.com
Girin Bakın Fileslere Felan Çok Kaliteli
www.beyaz-mt2.com
Girin Bakın Fileslere Felan Çok Kaliteli
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)