tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Magneta1234 Hack 14.03.2013 Menülü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Magneta1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 880
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trojenli paylaşım yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Artık Hack Bulmak Oldukça Zorlaştı Forumumuzdada Çalışan Hilemiz Yok Çoğu Hilede Trojanlı İşte Burada Ben Devreye Giriyorum :) Sizlere Yeni Hackimi Sunacağım Benim Değil Alıntı Ama Ben Paylaşıyorum Ne de Olsa :) He Bide Artık Karar Verdim Bu Hile Güncellendikçe Sizlerle Paylaşıcam Sizde Emeğimin Karşılığını Verirsiniz Heralde :)

Herneyse Başlayalım

Hilemizin Virustotalı : 5/45 Trojan Yok Zararsız Virüsler Var

Bölüm Kurallarında böle Yazıyor Virustotal sonuçlarında keylogger veya trojan bulunan konular editlenecektir.Diğer tür zararsız virus bulunan hilelerin download linkinin yanına virus olduğuna dair not bırakılacaktır.(Eğer bu notu silerseniz ilk uyarıdan sonra konunuz anında kilitlenir.)
Ve Konumda Trojan Olmadığı İçin Kilitlemessiniz İnşallah :)

Şimdi Geçelim Kanıt Resimlerimize :

l1xns.jpg

1 tane Kanıt Resmi Ekleyebildim Yarın Daha Ekliycem

Gelelim Hilemizin Linki Ve Anlatımına:

Link İçin :

Anlatım:
1-Cfpro Exe yi Açın
2-Activation Ok Run Crossfire Yazmalı
3-Oyuna Patcherden Girin

Önemli Noktalar:

1-Hile Menüsü Çarınıza Girdiğinizde Gelir
2-Hileyle Oyundayken Oyun İkide bir Aşağı İniyorsa Google Chromu Tamamen Kapatın VE hileyi Öyle Açın
3-Eğer Oyuna Girdiğinizde xtrap Çıkarsa Hemen 10 Dakika Sonra Yeni Sürümünü Paylaşıcam
GÜLÜM CFPRO VE ONE HIT IN GUNCELLEMESINI YAPAN TÜRKİYE TAKIMINDAYIM BU SURUMUNU BIZ GUNCELLEDIK İÇİNDE TROJEN VAR BUNLARIN KANITINI VERIYORUM :)

EXE TOTAL :
http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/e26a164f674f8c3d142ff890475b066aee0082e1
RAR TOTAL :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri