HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
GÜLÜM CFPRO VE ONE HIT IN GUNCELLEMESINI YAPAN TÜRKİYE TAKIMINDAYIM BU SURUMUNU BIZ GUNCELLEDIK İÇİNDE TROJEN VAR BUNLARIN KANITINI VERIYORUMMerhaba Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Artık Hack Bulmak Oldukça Zorlaştı Forumumuzdada Çalışan Hilemiz Yok Çoğu Hilede Trojanlı İşte Burada Ben Devreye GiriyorumSizlere Yeni Hackimi Sunacağım Benim Değil Alıntı Ama Ben Paylaşıyorum Ne de Olsa
He Bide Artık Karar Verdim Bu Hile Güncellendikçe Sizlerle Paylaşıcam Sizde Emeğimin Karşılığını Verirsiniz Heralde
Herneyse Başlayalım
Hilemizin Virustotalı : 5/45 Trojan Yok Zararsız Virüsler Var
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bölüm Kurallarında böle Yazıyor Virustotal sonuçlarında keylogger veya trojan bulunan konular editlenecektir.Diğer tür zararsız virus bulunan hilelerin download linkinin yanına virus olduğuna dair not bırakılacaktır.(Eğer bu notu silerseniz ilk uyarıdan sonra konunuz anında kilitlenir.)
Ve Konumda Trojan Olmadığı İçin Kilitlemessiniz İnşallah
Şimdi Geçelim Kanıt Resimlerimize :
![]()
1 tane Kanıt Resmi Ekleyebildim Yarın Daha Ekliycem
Gelelim Hilemizin Linki Ve Anlatımına:
Link İçin :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlatım:
1-Cfpro Exe yi Açın
2-Activation Ok Run Crossfire Yazmalı
3-Oyuna Patcherden Girin
Önemli Noktalar:
1-Hile Menüsü Çarınıza Girdiğinizde Gelir
2-Hileyle Oyundayken Oyun İkide bir Aşağı İniyorsa Google Chromu Tamamen Kapatın VE hileyi Öyle Açın
3-Eğer Oyuna Girdiğinizde xtrap Çıkarsa Hemen 10 Dakika Sonra Yeni Sürümünü Paylaşıcam

EXE TOTAL : http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/e26a164f674f8c3d142ff890475b066aee0082e1
RAR TOTAL :
Uygun.
BİZ ACSAK BU KONUYU HEMN RARDAN CIKART TARA DERSN ADAMA BSE DEMEMISSIN ISTE VIRUS TARAMALARI JOTTİ DEN
EXE TOTAL : http://virusscan.jotti.org/tr/scanresult/e26a164f674f8c3d142ff890475b066aee0082e1
RAR TOTAL :
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)