TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Metin2 hatalar ve pc reslenmesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 353

Nyorai

Level 5
TM Üye
Konular
82
Reaksiyon Skoru
92
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni güncelleme geldiğinden itibaren yeni patchi atmama rağmen arada virüs hatası alıyorum,arada oyunda giriyor,lakin en bariz sıkıntı 2 adet metin2 açamıyorum pc reset atıyor.
Ayrıca hata aldıktan sonra metin2 açmaya çalıştığımdada reset sorunu yaşıyoruz.Bir kaç arkadaşımdada aynı sorun var.Çözümünü bilen var ise konu altında yazarsa makbule geçicek.
Ayrıca tekrardan burdada yazıyım;biyolog görevi açtınız zelkova dalı yerine yosun veriyoruz , tugrisin tabelası son görev , turkuazlar eskisi gibi parlamıyor , lonca logoları yok vs.vs. yazmaya kalktığımız takdirde yazılcak daha çok etken var bunlarından düzeltilmesi gerekiyor şahsi fikrimce.

Yeni güncelleme geldiğinden itibaren yeni patchi atmama rağmen arada virüs hatası alıyorum,arada oyunda giriyor,lakin en bariz sıkıntı 2 adet metin2 açamıyorum pc reset atıyor.
Ayrıca hata aldıktan sonra metin2 açmaya çalıştığımdada reset sorunu yaşıyoruz.Bir kaç arkadaşımdada aynı sorun var.Çözümünü bilen var ise konu altında yazarsa makbule geçicek.
Ayrıca tekrardan burdada yazıyım;biyolog görevi açtınız zelkova dalı yerine yosun veriyoruz , tugrisin tabelası son görev , turkuazlar eskisi gibi parlamıyor , lonca logoları yok vs.vs. yazmaya kalktığımız takdirde yazılcak daha çok etken var bunlarından düzeltilmesi gerekiyor şahsi fikrimce.

Galiba açıklama yapıcak yetkili birisi yok ?

Pc reslenmesi derken ? İlk senden duydum bilgisiyarın fazla ısınıp metin2 de kapanıyor olabilir benim eski pc mde öyleydi ? bilgisayarının özellikleri iyimi ?

Birde eskiden 2 tane açabiliyormuydun ?

Eğer başka oyunu açtığında belli süre sonra kapanıyorsa fan bozulmuştur.

Aynı sorunlar bendede var ve beraber oynadığım bir kaç arkadaşta her gün oyuna girebilmek için pc 5-6 kere resliyor kendini bi açıklama veya çözüm sunulsa çok makbule geçer lonca simgeleride gözükmüyor çok önemli bi etken olmasada oyun daha az tatmin edici oluyor..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri