HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben verım elıne gel 5-0![]()
Şimdi yediremeyip konumu ağlamalarınla kirletmene ne gerek var ezük bey?
Baktımda öyle bir yaptığınız konuşmaya değil herşeye bi iyice en temizinden baktım.
En son olması gereken şey sizler için hayatınızdan ilk olmuş
Oda bilgisayar oyunu
Sizler burda oluyorsanız atatürk ve iyi insanlara vatanı için en küçükde olsa bi iyi insanlara borçlusunuz.
sizler bazen insanlıkdan cıkıyorsunuz size ait olmayan hırs kin şeytana yenilme duygusu içersinde hep iyi şeyler olmasını küçük şeylerden mutlu olunması bilmeyen insanlarsınız diğcemde insanda değilsiniz.
Örneğin sinek denilen adam ilk bu konuşmayı yapmadan once allah büyüktür ben gerçek para olarak tek tek toplamı 2 milyara yakın BANA AİT olan herşeyi bi şekilde çaldı
bi insanın içinde vicdan olcak ama söyliyceğim tek bi laf var ona.
elbet bi gün ölüm günü gelicek yaşlancak unutma kötü insanların yılları hızlı geçer bi bakmışsın bi gün ölmüşsün o zaman bida hırsızlık hayatın boyunda oyun bile oynamıycaksın aslında
aslında en büyük başarı nedir biliyormusun sinek unutma
Namusuyla şerefiyle kendi emeğiyle 1 edit bile almayı başarabilmektir onu sana tercih etmezsem bende orospo cocugu olayım.
tebrikmi istiyorsun İlk önce adam ol insan ol !
En son olması gereken şey sizler için hayatınızdan ilk olmuş
Oda bilgisayar oyunu
Sizler burda oluyorsanız atatürk ve iyi insanlara vatanı için en küçükde olsa bi iyi insanlara borçlusunuz.
sizler bazen insanlıkdan cıkıyorsunuz size ait olmayan hırs kin şeytana yenilme duygusu içersinde hep iyi şeyler olmasını küçük şeylerden mutlu olunması bilmeyen insanlarsınız diğcemde insanda değilsiniz.
Örneğin sinek denilen adam ilk bu konuşmayı yapmadan once allah büyüktür ben gerçek para olarak tek tek toplamı 2 milyara yakın BANA AİT olan herşeyi bi şekilde çaldı
bi insanın içinde vicdan olcak ama söyliyceğim tek bi laf var ona.
elbet bi gün ölüm günü gelicek yaşlancak unutma kötü insanların yılları hızlı geçer bi bakmışsın bi gün ölmüşsün o zaman bida hırsızlık hayatın boyunda oyun bile oynamıycaksın aslında
aslında en büyük başarı nedir biliyormusun sinek unutma
Namusuyla şerefiyle kendi emeğiyle 1 edit bile almayı başarabilmektir onu sana tercih etmezsem bende orospo cocugu olayım.
tebrikmi istiyorsun İlk önce adam ol insan ol !
İtemler eskimi fotosunu çekip atsanya
İtemlerin Fotosunu çekip atamaz vedat.
Atarsa İtemlerin Oranları düşer
Bi işe Yaramaz 
Onur Demir,yaşın kaç da bana velet diyorsun sen
Çölü turladığını biliriz senin kendini ne sanıyorsun sen
Ssler hala daha bende sana özel bir dosya videolar resimler vs vs;item çalmakla adam olunmuyor kendi iteminle kesebiliyorsan gel seninle vs atalım alabiliyorsan al sana 4 eski vereceğim çalmana gerek yok
Yok alamayacaksan çok da ötme buralarda beni niye soyduğunu da çoğu kişi bilir o tehditlerin hala duruyor rahat ol sen kendini sağlam bişey mi sanıyorsun sen onu anlamadım
Hadi vız vız vız koparmadan kanatlarını yol al
)
Çölü turladığını biliriz senin kendini ne sanıyorsun sen
Ssler hala daha bende sana özel bir dosya videolar resimler vs vs;item çalmakla adam olunmuyor kendi iteminle kesebiliyorsan gel seninle vs atalım alabiliyorsan al sana 4 eski vereceğim çalmana gerek yok
Yok alamayacaksan çok da ötme buralarda beni niye soyduğunu da çoğu kişi bilir o tehditlerin hala duruyor rahat ol sen kendini sağlam bişey mi sanıyorsun sen onu anlamadım
)Onur Demir,yaşın kaç da bana velet diyorsun senÇölü turladığını biliriz senin kendini ne sanıyorsun sen
)
kes zırlıyıcana buralarda git item diz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)