- Konular
- 120
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forum Hesabım Ban Yemıstır.
Arkadaslar ben arkadasım dedıgım dostum dedıgım ınsana zehırımı verıyorum o bana sole yapıyor tam ıletı yazacam fısıltı blokluyor bi zehir için 50 tl için insanlıgından cıkıyor hayvan oluyor bende artık bole seylerle ugrasmak ıstemıyorum ve oyunu bırakıyorum.Beni cekemiyen olmustur onlarada bi sozum var (Siz benım kadar olamadınız ama ben o yollardan gectım sız halan o yoldasınız)
LeGeNDKiLLe,Granger,IIWHISKY,J3lackKinife ve diger dostlarıma hayatta başarılar dilerim
Arkadaslar ben arkadasım dedıgım dostum dedıgım ınsana zehırımı verıyorum o bana sole yapıyor tam ıletı yazacam fısıltı blokluyor bi zehir için 50 tl için insanlıgından cıkıyor hayvan oluyor bende artık bole seylerle ugrasmak ıstemıyorum ve oyunu bırakıyorum.Beni cekemiyen olmustur onlarada bi sozum var (Siz benım kadar olamadınız ama ben o yollardan gectım sız halan o yoldasınız)
LeGeNDKiLLe,Granger,IIWHISKY,J3lackKinife ve diger dostlarıma hayatta başarılar dilerim
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
DieForYou Kardes Seninle Güzel Günlerimiz Oldu Belki Hatirlarsin Ben Kirmizilardan Feaser Ninja
) Feaser İle Seninle İyi Kapisioduk..
Gercek Hayatinda Basarilar..O Zehir Süperdi Bu Oyunu Böyle Kirletenler Yüzünden Birakiyor İnsan Bu Oyunu..
) Feaser İle Seninle İyi Kapisioduk..
Gercek Hayatinda Basarilar..O Zehir Süperdi Bu Oyunu Böyle Kirletenler Yüzünden Birakiyor İnsan Bu Oyunu..- Katılım
- 9 May 2010
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ISaNTaNaI YI CEKEMIYORSAN GÜLE GÜLE O ADAMİN HİC Bİ SUCU YOK SEN ONA ZEHRI VERIRKEN BANA GERI VER DEMEMISIN BILE DIREK ZEHRI VERMISIN ADAMDA ZEHRI ALIP GIDMIS NEDEN ZEHRI VERIRKEN HIC UYARIDA BULUNMAMSIN SEN ON GUVENDIYIM DOSTUM DEMISIN PEKI OSANA GUVENDIYI DOSTUM DIYORMU ARKADASIM DIYORMU ADAM SENI BILE TANIMIYOR SATEN NEDEN VERSIN ZEHRI SUC SENDE OYUNDA TANISDIYIN ADAMA ZEHRI VERIRSEN OLACAYI BOLE OLUR GULE GULE
ISaNTaNaI
ISaNTaNaI
- Konular
- 184
- Reaksiyon Skoru
- 557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 192
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Evet sen şu zehiri al vs attıktan sonra GERİ VER felan dememişsin.vermişsin sadece.İnsan bi uyarır vs den sonra VER diye.Hata sende
- Konular
- 120
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet dogru soluyorsunuz hata bende.Ben arkadasım dedıgım ınsana zehırımıde verırım celıgımıde farketmez yeterkı arkadan vurmasın zehırı verdım dogru ama ws atıp al knk zehırını ben ıstemıyorum dıebılırdı ama o fısıltıyı blokladı bana hakaret gıbı geldı bunu kendı basınıza gelmeden anlıyamazsınız.