HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HERKEZ BUGTA SUAN ! ! ! OYUNCULAR İSYAN EDİYORLAR HERKEZ BASKA PWP SORUYOR !Serverda Bug Desen Buq Var Laq Desen Laq var ! Buq Yine Önceden Oluyordu Laq Şimdi Olmaya Başladi Oyun maf Oldu lwl kasmaya gidiyrz kasamıyoruz...Bi Yandan Bug...Laq'ı Kaldırın...OYuncu kalmıycak Böle giderse ! Bana Katılanlar konu acsınLaR!!!
YÖNETİM İSTİFA ! ! !
BİZ ESKİ OYUNUMUZU İSTİYORUZ !

YÖNETİM İSTİFA ! ! !
BİZ ESKİ OYUNUMUZU İSTİYORUZ !

Son düzenleme:
şimdide yeni hata çıktı karakter seçiyorum sonra geri atıyo tekrar giriyorum yine atıyor
HERKEZ BUGTA SUAN ! ! ! OYUNCULAR İSYAN EDİYORLAR HERKEZ BASKA PWP SORUYOR !Serverda Bug Desen Buq Var Laq Desen Laq var ! Buq Yine Önceden Oluyordu Laq Şimdi Olmaya Başladi Oyun maf Oldu lwl kasmaya gidiyrz kasamıyoruz...Bi Yandan Bug...Laq'ı Kaldırın...OYuncu kalmıycak Böle giderse ! Bana Katılanlar konu acsınLaR!!!
YÖNETİM İSTİFA ! ! !
BİZ ESKİ OYUNUMUZU İSTİYORUZ !![]()
sen madem büyük yaziyosun bende yazim.
BU OYUNU SADECE SEN DEGİL EN AZ 5000KISI OYNUYOR SERVERIN PC SINDE EN AZ 24GB RAM VAR 5000KISIYE 24GB RAM YETMEZ ADMINLER EMINIM KI SERVERA RAM TAKTIRMAK IÇIN İTEM SATIYORLAR TL KARSILIGI BUNU BIRAZ DUSUNDE KONU AÇ !!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)