HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aslında forumda yeni değilim üyelik tarihime bakarsanız anlayacaksınız sadece uzun yıllardır girmiyordum ve döndüm
Merhaba arkadaşlar adım Muhammed'dir bazıları ayaz der bazıları mami. Foruma ilk üye oldugum tarihlerde MMOMT2 oynuyordum. Ve hesabım soyulunca oyunu bırakmıştım. 2 hafta önce tekrardan başladım.. Şu sıralar oynadıgım oyunlar MMOMT2,CS 1.6,League Of Legends, Dota 2 Eğer bu oyunlarda sormak istediginiz bir şey olursa bana sorabilirsiniz.. Mail Adresim muhammetayaz53@gmail.com/muhammet.757@hotmail.com
İyi oyunlar, iyi forumlar !
Merhaba arkadaşlar adım Muhammed'dir bazıları ayaz der bazıları mami. Foruma ilk üye oldugum tarihlerde MMOMT2 oynuyordum. Ve hesabım soyulunca oyunu bırakmıştım. 2 hafta önce tekrardan başladım.. Şu sıralar oynadıgım oyunlar MMOMT2,CS 1.6,League Of Legends, Dota 2 Eğer bu oyunlarda sormak istediginiz bir şey olursa bana sorabilirsiniz.. Mail Adresim muhammetayaz53@gmail.com/muhammet.757@hotmail.comİyi oyunlar, iyi forumlar !