Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gerçekten Sıkıldık ama..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WhoiS99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 321
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mmomt2'yi kötülemiyorum , kötülemekte istemiyorum gerçekten..
Market 25.02.2013 tarihinde aktif olacaktı.İşler uzadı dediniz @Shorty; Efsun yetiştirememe sebebiyle ertelendi dedi.
İşler uzayabilir diye hoş görü ile karşıladık bu olayı.Ama Siz 12 Gündür Oyalıyorsunuz.Yaklaşık 2 haftadır herhangi bir hareket göremedim.
Dün @admin; 11:21'de Market bakımda diye bir konu açtı duyurular bölümünde.Bizde Sevindik Bakımdan sonra büyük ihtimal VOLTRAN marketi açılır editlerimize kavuşuruz diye.
Siz 25.02.2013 tarihinde açılacak diyince elimizdeki itemlerin hepsini sattık boş boş dolanıyoruz öyle.
Gerçekten sıkıldık.Biraz çaba yahu.
Yanlış anlamayın ama şöyle düşünelim. @admin; , @Shorty;

Örnek Veriyorum Siz Bir Bilişim sahibisiniz.Bizde sizden server alacağız.Biz ödemeyi yaptık kurulumu bekliyoruz.Ama Siz hiç bir duyuru yapmadan veya hiç bir olaydan haber vermeden çıktınız gittiniz serveri teslim etmiyorsunuz.Bu Durumda Parayı ödeyen şahıs / Şahıslar dolandırılmış sayılmaz mı ?
Şimdi diyeceksiniz.Bir para yatırdınız bizi mi satın alacaksınız.?
Hayır sadece biz hizmet görmek istiyoruz.Biz gereken parayı verdik.12 gün beklemek zorunda değiliz.
Siz neden böyle yapıyorsunuz?
İnsanların canını sıkıyorsunuz?
Oyunu boşaltmak istemiyorsanız hiç ugrasmasaydınız ödeme yaptırmasaydınız kimseye edit çıkarmıcaz deseydiniz.
Bizde ödeme yapmazdık , kimsenin hakkı yok bizi 12 gün bekletmeye.
Gerçekten bu olay çok can sıkıcı bir hal aldı.

NOT : Lütfen Yetkili arkadaşlar dışında kimse yorum atmasın mağdur kişiler yorum atabilir.

Lütfen Konuyu KİLİTLEMEYİN

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu konuyla ilgili 50 tane mesaj yazdım yeni konu açmanız birşey değiştirmiyor. Zaten 1 hafta içinde kesin olarak açılacak market bununla ilgiliaçtığnıız her konu bizi yavaşlamaktan başka hiçbirişe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri