HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dolunay Bilişim Şu Sıralar Hizmet Açısından Ne durumda ?
Küfür Vb. Hakaret Kullanmadan Yorum Belirtirseniz Sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Küfür Vb. Hakaret Kullanmadan Yorum Belirtirseniz Sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
müşteriyi kendinize cekmek için datasunucu diyorsunuz
dolunayın ne hatasını gördün söylesene
bildirildi!!!
Müşteriyi Kendimemi Çekmek İçin

Kardeşim Kafamı Buluyorsun..!Adamı Kendime Çekip Napcam Ben :m08:
Dolunayın Çok Şikayetini Gördüm Nasıl Bilirsiniz Adlı Bölümünde Araştırma Yap Görürüsün..!
Müşteriyi Kendimemi Çekmek İçin
Kardeşim Kafamı Buluyorsun..!Adamı Kendime Çekip Napcam Ben :m08:
Dolunayın Çok Şikayetini Gördüm Nasıl Bilirsiniz Adlı Bölümünde Araştırma Yap Görürüsün..!
2 Günde sanırım şikayet bölümünden hiç çıkmadınız ?
Bu platformda satış yapacaksanız , lütfen şerefinizle yapın. 2 müşteri az kazanın ama böyle amatörce müşteri çekme taktikleriyle uğraşmayın.
Zaten bu fake hesaplara harcadığınız zamanı müşterilerinize harcasanız şu anki halinizden daha iyi bir yerlere geleceğiniz kesin..
Son düzenleme:
2 Günde sanırım şikayet bölümünden hiç çıkmadınız ?
Bu platformda satış yapacaksanız , lütfen şerefinizle yapın. 2 müşteri az kazanın ama böyle amatörce müşteri çekme taktikleriyle uğraşmayın.
Zaten bu fake hesaplara harcadığınız zamanı müşterilerinize harcasanız şu anki halinizden daha iyi bir yerlere geleceğiniz kesin..![]()
Üyelik Tarihimin Yeni Olması Fakemi Gösteriyor ?..
Bir Müşteri İçin Düştüğünüz Duruma Bak..DataSunucuyla HiçBir Alakam Yok..Sadece Arkadaşıma Datadan Memnun Oldugumu Dile Getirdim.. Fakelik mi Bu?
Üyelik Tarihimin Yeni Olması Fakemi Gösteriyor ?..
Bir Müşteri İçin Düştüğünüz Duruma Bak..DataSunucuyla HiçBir Alakam Yok..Sadece Arkadaşıma Datadan Memnun Oldugumu Dile Getirdim.. Fakelik mi Bu?
Konu sahibi olan müşteri zaten Dolunay Bilişim ile alakalı yorumları merak ediyor.
Sizin önerilerinizi dinlemek için buraya konu açmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)