Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ;
Firmamızı yeni kurmus olup,kurumsal ve kalıcı olmak için profesyonel kişilerle çalışmak istiyoruz.Gerek ofisimiz,gerek ise kendi bulundugu ortamda bizim adımızı en güzel temsil edebilecek çalışma arkadaşları kurmak istiyoruz.
Firma Adı : GoldSunucu İnt.Hizmetleri
Yaş Sınırlaması : 17-29
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-12
Aradığınız Özellikler : : Tamamen profesyonel,kurumsal olarak çalışan ekip
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Satıs Operatörü
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek):
Firmanın Beklentileri: İşe girecek arkadaşla eleman sözleşmesi yapılıp,noter onayında tasdiklenecektir. Neden derseniz ; önceki olaylardan başımıza gelen kötü olaylar vardı ; ''Sütten ağzı yanan,yogurdu üfleyerek yer
'' sözleşme maddeleri
1- GoldSunucu'da İşe Girdiğimi Kabul Ediyorum.
2- Msn'de yetkili Operatör ben oldugumu ve ben oldugum süreçte benden kaynaklanan tüm problem,engeller'in üstüme oldugunu kabul ediyorum.
3-Benim yetkili oldugum birim ve operatörde,benim oldugum süreç içinde yasal bir işlem olursa kabul ediyorum.
4-GoldSunucu Operatörü olarak küfür,dolandırıcılık,goldsunucu adına kendime ödeme alırsam,müşterilerin bilgilerini calma ,hakaret,sahte paylaşımlar yaparsam
tüm yasal işlem ve suçlamaları kabul ediyorum
5- bu sözleşmeyi kabul ediyorum
kimseyi zorla almıyoruz,sadece profesyoneller işte ciddi olanlarla calısmak istiyoruz,.
İş Basvurusu MSN ÜZERİNDEN YAPILMAMAKTA
TİCKET ATARAK BAŞVURUN,MSN'DEN YAPILAN BAŞVURULAR MEN EDİLECEKTİR ....
GoldSunucu ekibi
saygılarımızla....
Firmamızı yeni kurmus olup,kurumsal ve kalıcı olmak için profesyonel kişilerle çalışmak istiyoruz.Gerek ofisimiz,gerek ise kendi bulundugu ortamda bizim adımızı en güzel temsil edebilecek çalışma arkadaşları kurmak istiyoruz.
Firma Adı : GoldSunucu İnt.Hizmetleri
Yaş Sınırlaması : 17-29
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-12
Aradığınız Özellikler : : Tamamen profesyonel,kurumsal olarak çalışan ekip
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Satıs Operatörü
Görev (Msn,Ticket veya Başka Bir Kanaldan Görev Verecek):
Firmanın Beklentileri: İşe girecek arkadaşla eleman sözleşmesi yapılıp,noter onayında tasdiklenecektir. Neden derseniz ; önceki olaylardan başımıza gelen kötü olaylar vardı ; ''Sütten ağzı yanan,yogurdu üfleyerek yer
'' sözleşme maddeleri1- GoldSunucu'da İşe Girdiğimi Kabul Ediyorum.
2- Msn'de yetkili Operatör ben oldugumu ve ben oldugum süreçte benden kaynaklanan tüm problem,engeller'in üstüme oldugunu kabul ediyorum.
3-Benim yetkili oldugum birim ve operatörde,benim oldugum süreç içinde yasal bir işlem olursa kabul ediyorum.
4-GoldSunucu Operatörü olarak küfür,dolandırıcılık,goldsunucu adına kendime ödeme alırsam,müşterilerin bilgilerini calma ,hakaret,sahte paylaşımlar yaparsam
tüm yasal işlem ve suçlamaları kabul ediyorum
5- bu sözleşmeyi kabul ediyorum
kimseyi zorla almıyoruz,sadece profesyoneller işte ciddi olanlarla calısmak istiyoruz,.
İş Basvurusu MSN ÜZERİNDEN YAPILMAMAKTA
TİCKET ATARAK BAŞVURUN,MSN'DEN YAPILAN BAŞVURULAR MEN EDİLECEKTİR ....
GoldSunucu ekibi
saygılarımızla....
Merhaba, Messenger Adresinizi Ekledim İsterseniz Görüşelim İlgi Alanlarımı Söylüyeyim Memnun Kalacağınızdan Eminim Beni Alırsanız
Tickette Atmıs Bulunmaktayım Ayrıyetten
Tickette Atmıs Bulunmaktayım Ayrıyetten
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)