Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LiveSMt2.com Gm Arkadaşlar Arıyoruz.

• Konuyu başlatan lagarto
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 601

lagarto

Level 4
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
42
Altın Konu
0
Başarım Puanı
82
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 23 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İsim:LivesMt2. (com) [ TM ÜYELER EKLESİN SADECE ] [Oyunce Cekmede İddaliysaan TM sızda Gelebilirsin ]
günlük: 3- 4 saat Onlıne
-Daha Önceki GM'lik Tecrübesi Olması Lazım
Özellikleri :
Diğer / Ek: deeath_angel@hotmail.com >
günlük en az : 15 ONLINE cekebilmesi sart * --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Önceliklee Bu Yazdıklarımı Okuyarak Gelmenizi Rica Ediyorum..
@-Ufak Cocuklar Eklemesin Kesinlikleee yas Sınırlamasıı +16 Dır
@3- 4 saat Onlıne Olamıcaklar Eklemesinnn..
-Serverimiz Kapancak Gibi Problemi Yok Bize Gelenler Saygılı Dürüst ve adam getirebilcek Olması Lazım
Kımı Ne Getirdigi REKLAMI nerde Yaptıgı Yaptııgı Reklamların Linkii Atacak Hergün Raporla..
Biz Geleni GA yapsak Bile {ARASTIRILIP İŞİNİ YAPMAYANLARI Sormaksızın Siliyoruz.! ]
iŞini Düzgün Yapanlara Artı OLrk Yetki Werilmektedir İlk Yetki İle Baslatılmaktadır!
GA lıgı Aldıktan SOnra Gidip Kendısıne Yancarında Takılıp İşini Yapmayanları Gene Sİliyoruz
[Yararlı Reklamlar, Yararlı Konular, Yararlı videolar , Linkler Tasaarlıcak Pro GM arıyoruz. ] (
suana Kadar 100 Kisi Kadar Arkds Ekledi yarısı Ufak cocuk %10 Nu İşini Yapmayıp Yancarıyla Milete GM yim diyo item ver diyor %20 Si Oyuna Girmyor. [eger İşiniz Cıktııgnda Bize Bildiirp Cıkarsanız Zaten İzin vermeme gibi bi durumumuz yok!
[GM Kuralları: Kesinlikle Bunları yapanlar Eklemesin > İNV'oyunculara GA ym Diyenler ' İtem ver Ban yersin ' Oyunculara Hakaret Etme' Lonca Kurup Ben gm yim Lonca gelin v.s gibi durumları bize yasatacaklar KesinlikleGelmesin ADAM GİBİ aadam arıyoruz!

Olabilriim

ekle msn görüşelim

güncellll

Hocam istek yolladım msn'dan kabul eder misiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri