Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Emre-28 Local Server kurmama yardım edermisin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan velican42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 475
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Emre Abi Ben virsüal pcyi kurmuştum 1gb ram var bende memoryyi 256 mb yapmiştim GM felan oldum senin videon sayesinde bakarak herşeyi yaptım ama 1gb rama memory kaç yazılacak onu sölememişsin bende 700mb yapiyom olmuyor 512 yapiyom olmuyor bazen giriyorum oyuna merkatten depoya kadar anca gidiyorum atıyor bu neden olur acaba? birde şimdi senin videondaki yapdiğin 131 mb denicektim memoryye sysınstall yazdım ayarları yaptım
çıkarken orda işte /etc/rc.d/netif restart yazdım böle sonra yanlış birşeylerebastım ok yön tuşlarını kurcaliyodum sonra servere resetattım login yerinin gelmesini beklerken bu yazı çıktı karşıma ssnide çekecektim hem 20 mesajım yok link koyamam hemde printscreen tuşundabi sorun var resim çekmiyor ha bu arada:) login yeri geleceğinebu yazı geliyor Enter Full pathname of shell or RETURN for /bin/sh: böle yazıyor login yeri geleceğine:( bişeyler felan denedim olmuyor reset atiyorum felan filan yapiyorum bi türlü login yeri gelmedi napmam lazım ve memoryye kaç yazmam lazım lütfenbilgi verirmisin emre abi ram1gb ramım var ben böle 1gbramla server açanı çok duydum 1.köyde oynuyorlarmış sadece bende sadec1.köyde oynuyacağım arkadaşlarla
işte onun için ramim felanmi yetersiz ne olduğunu anlayamadım bi yardım edersen çok sevinirim emre abi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri