BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Muhteşem Hafta Sonu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TsuNamiTown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 980

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar geçen hafta (23-24 Şubat) AnkaMall AVM'de idim. Biraz kendim için alış veriş yaptım. Kuzenlerimle gerçekten muhteşem bir hafta sonu geçirdim. Gündeki Programı Sırasıyla anlatayım;

• Güne güzel bir duşla başladım. Sonra Kuzenlerimle buluştum ve güzel bir kahvaltı yaptık. (İçeriğini söylemeyeyim orası bende kalsın ;) )

• Ardından babam biz üçümüzü AnkaMall AVM'ye biraz harçlıkla bıraktı. Satın Aldıklarımı sırası ile yazmaya başlayayım :)

→Açlık Oyunları Serisinin ilk 2 kitabı!

Okumaya sabırsızlandığım ama alacak vakit bir türlü bulamadığım kitabı almak için sonunda yeterli parayı ve zamanı bulmuştum. Hemen alıp okumaya başladım :)

Kitap Bir; Açlık Oyunları

kmy98.jpg

Kitap İki; Ateşi Yakalamak

kmydy.jpg

→Assassin's Creed; Revelations&Brodherhood

Hani oynamak nasip olmamıştı. Almakta kararsızdım. Baktım online modu filan da var tam bana göre dedim ekonomik bir fiyata 2 orijinal oyunu tek kutuda aldım.

kmyhy.jpg

kmymg.jpg

kmyr5.jpg

kn1s0.jpg

→HTC One S!!!!!

Günün sonunda, uzunca bir dönem biriktirdiğim parayla hedeflediğim telefona sonunda ulaştım. ElektroWorld'den %12 indirimle satın aldım. Çok mutlu olduğumu söylemeliyim :)

Telefon:

kmyuf.jpg

kmyxl.jpg

Kutu içeriği:

kmyzq.jpg

kmz1w.jpg

kmz4d.jpg

kmz95.jpg

Ekran Görüntüleri:
kln28.png

kmzc2.png

kmzgm.png

kn059.png

kn06d.png

Yorum atacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.

Hayırlı olsun
Güzel bir alışveriş olmuş.Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun.
İlk Yorumlar için Teşekkürler...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri