- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar mt2 yeniden başlmaya karar verdim ama bu sefer macerama mmodan devam etmek istiyorum fakat çok kararsız kaldım çoğu arkadaşım tavsiye etmesine rağmen bazı arkadaşlarım çok zor kasılıyo + basmak mümkün deil gibi olumsuz cevaplar veriyolarlar mmo oynayanlara sormak istedim sizce nasıl ? 

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoş Geldin.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok yardımcı oldun saol
- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ya Kardeşim İşin Açığını Söylemek Gerekirse Voltran Senin İçin ideal nasıl dersen Merkür Venüs Editli 1 tane editsiz bulaman özellikle Venüs'te
Voltran Yeni Açıldı editte Yok emek ister çok zor para kastığı fln biraz abartmışlar çünkü bence normal yani..
tabi benim görüşüm..
Voltran Yeni Açıldı editte Yok emek ister çok zor para kastığı fln biraz abartmışlar çünkü bence normal yani..
tabi benim görüşüm..
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öncelikle hoşgeldin kardeşim ben sana görüşümü söyleyim bi kere editsiz oynarım emekle yaparım çarımı diyorsan merkür ile venüsü elemen şart
neden dersen hadi venüs neyse ama merkürde kaybolursun bitersin.Gelelim diğer 3 servera mars jüpiter voltran.Ben marsta oynadım zaten ordan buraya geldim mars serverı baya zor bir server baya emek isteyen bir server fakat eğlencelidir
jüpiterde oynamadığım için bişey diyemem.Voltrana gelirsek voltran yeni bir sw ve oyuncusu çok duyumlarıma göre editli olcakmış o serverda bilemiyorum.EĞER EDİTSİZ OYNAMAK İSTİYORSAN MARSI ÖNERİRİM.Gelelim basma şeylerine falan.Bir kere droplar her hafta sonu arttırılıyor.o yüzden kasılmayı pek sıkıntı etme .) basmalara gelince orda da pek sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum çünkü istediğin slottan lvlin uygunsa fazlasıyla düşüyor
tercih senindir şimdiden kolay gelsin
neden dersen hadi venüs neyse ama merkürde kaybolursun bitersin.Gelelim diğer 3 servera mars jüpiter voltran.Ben marsta oynadım zaten ordan buraya geldim mars serverı baya zor bir server baya emek isteyen bir server fakat eğlencelidir
jüpiterde oynamadığım için bişey diyemem.Voltrana gelirsek voltran yeni bir sw ve oyuncusu çok duyumlarıma göre editli olcakmış o serverda bilemiyorum.EĞER EDİTSİZ OYNAMAK İSTİYORSAN MARSI ÖNERİRİM.Gelelim basma şeylerine falan.Bir kere droplar her hafta sonu arttırılıyor.o yüzden kasılmayı pek sıkıntı etme .) basmalara gelince orda da pek sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum çünkü istediğin slottan lvlin uygunsa fazlasıyla düşüyor
tercih senindir şimdiden kolay gelsinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)