noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuna geri dönme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertmesin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 539

mertmesin

Level 3
TM Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar mt2 yeniden başlmaya karar verdim ama bu sefer macerama mmodan devam etmek istiyorum fakat çok kararsız kaldım çoğu arkadaşım tavsiye etmesine rağmen bazı arkadaşlarım çok zor kasılıyo + basmak mümkün deil gibi olumsuz cevaplar veriyolarlar mmo oynayanlara sormak istedim sizce nasıl ? :)

Hoş Geldin.

Çok yardımcı oldun saol

ya Kardeşim İşin Açığını Söylemek Gerekirse Voltran Senin İçin ideal nasıl dersen Merkür Venüs Editli 1 tane editsiz bulaman özellikle Venüs'te
Voltran Yeni Açıldı editte Yok emek ister çok zor para kastığı fln biraz abartmışlar çünkü bence normal yani..
tabi benim görüşüm..

öncelikle hoşgeldin kardeşim ben sana görüşümü söyleyim bi kere editsiz oynarım emekle yaparım çarımı diyorsan merkür ile venüsü elemen şart :D neden dersen hadi venüs neyse ama merkürde kaybolursun bitersin.Gelelim diğer 3 servera mars jüpiter voltran.Ben marsta oynadım zaten ordan buraya geldim mars serverı baya zor bir server baya emek isteyen bir server fakat eğlencelidir :D jüpiterde oynamadığım için bişey diyemem.Voltrana gelirsek voltran yeni bir sw ve oyuncusu çok duyumlarıma göre editli olcakmış o serverda bilemiyorum.EĞER EDİTSİZ OYNAMAK İSTİYORSAN MARSI ÖNERİRİM.Gelelim basma şeylerine falan.Bir kere droplar her hafta sonu arttırılıyor.o yüzden kasılmayı pek sıkıntı etme .) basmalara gelince orda da pek sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum çünkü istediğin slottan lvlin uygunsa fazlasıyla düşüyor :D tercih senindir şimdiden kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri