HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adnan o cocuga dikkat et zamanında sana cok verdı

bos car kesersn erkek senı dolusunuda kesicegini sanıyor bide rezilsn oyunda
item icin miletten dilenıyorsn
gecen gün gördük cölde kendı itemlerinle bile ws atamıyorsn yazık la sana

Ben kimsenin İtemini kullanmam bu 1 2 cİsİ vs Çairiyom gelmİyorsun kesecdenimi saniyon diyosun resme İyİ bak
ayrica kimsedende bİŞe dİlenmedİm Şİmdİye kadar sen gİbİ Çalip Çirpmadik alin terİyle aldim o setİ ben trdekİ +9 trİtonumu verdİm herkes bİlİr kİmsedende 5 kuruŞ İstemedİm Şİmdİye kadar aĞlamada yol al boyunu gÖrelİm
ayrica kimsedende bİŞe dİlenmedİm Şİmdİye kadar sen gİbİ Çalip Çirpmadik alin terİyle aldim o setİ ben trdekİ +9 trİtonumu verdİm herkes bİlİr kİmsedende 5 kuruŞ İstemedİm Şİmdİye kadar aĞlamada yol al boyunu gÖrelİmBen kimsenin İtemini kullanmam bu 1 2 cİsİ vs Çairiyom gelmİyorsun kesecdenimi saniyon diyosun resme İyİ bakayrica kimsedende bİŞe dİlenmedİm Şİmdİye kadar sen gİbİ Çalip Çirpmadik alin terİyle aldim o setİ ben trdekİ +9 trİtonumu verdİm herkes bİlİr kİmsedende 5 kuruŞ İstemedİm Şİmdİye kadar aĞlamada yol al boyunu gÖrelİm
Olm ben sen degilm miletten item almam ben hepsi kendı itemim tl vererek aldıgm itemler hepsi senın gibi miletten item dilenmiyorm
gecen gün emineden b8i aldın cölde ee ?
baskasının itemiyle ws atarsn sen ancak erkek

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)