- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konami tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisinin 2012-2013 sezonu için çıkacak olan video oyunu. Oyun, 18 Nisan 2012'de Konami tarafından duyurulmuş, 24 Nisan 2012'de de oyunun tanıtım videosu yayınlanmıştır.
Oyunun kapak yıldızı Cristiano Ronaldo olmuş; ayrıca Portekizli futbolcu oyunun tanıtım videolarında rol almıştır.
Oyunun 2 demosu yayınlanacaktır ilk demo 25 Temmuz 2012'dedir. 2.Demo ise ağustos sonunda yayınlanmış ama pc için yayınlanmamıştır. Konami'nin resmi sitesinde oyunun 20 Eylül 2012 tarihinde çıkacağı duyurulmuştur.
PES 2013'te PES T+++ontrol, Oyuncu Kimliği ve ProAktif YZ alanlarında birçok yenilik olmuştur.Ayrıca oyundaki kalecilerin ve defansoyuncularının tepkileri ile ses efektleri geliştirilmiş, ayrıca şutlar ve paslar tamamen manuel olmuştur.
PES 2013'te, myPES adlı uygulama ile Facebook kullanan PES oyuncularının daha iyi iletişimi sağlanmıştır.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İşletim Sistemi: Windows Xp / Vista / 7 / 8
İşlemci: Intel Core2Duo 1.8 GHz veya eş değer AMD
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB
Gerekli Boş Alan: 5 GB
Daha fazla bilgi ve Oyunu İndirmek İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...