Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yeter Ya gerçekten yeter , İnsanları kendinizden bezdirmeyi ne kadar çok sevmektesiniz.1 Ay önce Voltran Serveri Açıldı , edit satışı sonradan belli olan birşeyde değildi.1 Ayda bir marketin açıklarını kapatmak o marketi oyun içinde aktif etmek o kadar zor birşey olmasa gerek.İnsanlara Ödeme yaptırırken çok iyi bir şekilde ilgileniyorsunuz.Marketi açacak kadarda zamanınız yoksa lütfen insanları rezil rüsva etmeyi bırakın.Biz Sizin peşinizde koşmak zorunda değiliz.Türkay bey skype'de ne cevap atıyor nede başka birşey yapıyor admin bir kaç gün içinde açılacak diyor 3 gün oldu 3 gün ! Bıktık artık. Ne kadar düşüncesiz insanlarsınız.Voltran açıldıgından beri şu işe günde 1 saat kafa yorsanız şuanda kimse bu sorunları yaşamayacaktı.Sizin tek sorununuz sadece kendinizi düşünmeniz.Bir Marketi açamadınız yazıklar olsun.Şimdi s.modlardan biri gelicek adminin duyuru konusunun alıntısını yapıp konuyu kilitleyecek.
Fakat Ben bunu yapmanızı istemiyorum. !
Adminin düşüncelerini alacağım.
Ya gün içinde marketi aktif edin yada geri ödemeyi yapın.
Tüketici hakları denilen birşey var.
MADEM BİLMİYORSUNUZ AÇMAYIN !
Fakat Ben bunu yapmanızı istemiyorum. !
Adminin düşüncelerini alacağım.
Ya gün içinde marketi aktif edin yada geri ödemeyi yapın.
Tüketici hakları denilen birşey var.
MADEM BİLMİYORSUNUZ AÇMAYIN !
mobil ödeme ile yaptıysan iade şansımız yokta,
diğer ödeme türlerinden birini kullanıdysan bana account idni gönder. tüm oyun hesaplarını, forum hesaplarını kapatıp ödeme iadesi yapacağım sana.
Babanın uşağı yok türkayu skypedan cevap vermiyormuş. sana cevap vermek zorundamı ?
Ödeme yaptığın yöntem ve account idni bekliyorum özel mesajla
diğer ödeme türlerinden birini kullanıdysan bana account idni gönder. tüm oyun hesaplarını, forum hesaplarını kapatıp ödeme iadesi yapacağım sana.
Babanın uşağı yok türkayu skypedan cevap vermiyormuş. sana cevap vermek zorundamı ?
Ödeme yaptığın yöntem ve account idni bekliyorum özel mesajla
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)