HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En olumlu sonuç exe taratıldığı zaman alınır. Rar yönteminde dosya sıkıştırıldığı için virüsler gizlenebilir. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Karar verin artık exe yi taratıp paylaşınca konum kapanıyor bir kararlastırın asıl sizin derdiniz nedir ?
En olumlu sonuç exe taratıldığı zaman alınır. Rar yönteminde dosya sıkıştırıldığı için virüsler gizlenebilir. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Öncelikle terbiyenizi takının yanlış yazdığımı farkettim konu sahibi arkadaşta anlayış gösterdi konu tekrar açıldı sizi ilgilendiren bir durum olduğunu sanmıyorum.
Virüs Total'i .exe olarak değil .RaR olarak taratmanız gerek bu geçersiz sayılır bildirildi.
.Rar dosyaları sıkıştırmak içindir. Bazı dandik anti virüsler .Rar dosyası taramasını tam kapasitede yapamaz.
.exe taraması daha sağlıklı sonuç verir. Bilginize.
.Rar dosyaları sıkıştırmak içindir. Bazı dandik anti virüsler .Rar dosyası taramasını tam kapasitede yapamaz.
.exe taraması daha sağlıklı sonuç verir. Bilginize.
Biliyorum zaten kafa karışıklığından tam tersini yazdım ortalık karıştı.
Biliyorum zaten kafa karışıklığından tam tersini yazdım ortalık karıştı.
Olayın farkında iseniz problem yok. İyi forumlar