Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Mmomt2 | Voltran Serverinde Rezillik gerçekten yöneticiler yazıklar olsun.1 Aydır bir marketi düzenleyemeyecek kadar meşgulmüsünüz?
Bırakın bu işleri o zaman.Türkay Bey skype'de açık cevap vermiyor 2 gündür.Voltran açılalı 1 ay oldu fakat sizin sayenizde editlerimizi halen alamadık.
Bize market şu tarihte açılacak dendi.25.02.2013 tarihinde marketin aktif olması gerekiyordu @admin; - @Shorty; sağolsun aktif olamadı.
Sırf Editli çar dizicem diye yeni çar açıp kastım , fakat sizin yüzünüzden 3 gündür bekliyorum.
Voltran açılalı yaklaşık 1 ay olmakta.Edit Satışı dediniz fakat edit satışı olacagından haberiniz yokmuş gibi davrandınız.
1 Ay önce yatırdıgımız parayı muhafazakar etmekten bıktık , harcamak istiyoruz.
@admin; bu kadar meşgulsen kapat şu lanet olası oyunu bizde kurtulalım sizde ! @Shorty; Mmomt2 ile ortak server açtınız , fakat sizden beklemezdim. @zeyn0; gelip adminin duyuru konusunun linkini atıcak konuyu kilitlicek , sakın kilitleme adminden cevap bekliyorum.
Bırakın bu işleri o zaman.Türkay Bey skype'de açık cevap vermiyor 2 gündür.Voltran açılalı 1 ay oldu fakat sizin sayenizde editlerimizi halen alamadık.
Bize market şu tarihte açılacak dendi.25.02.2013 tarihinde marketin aktif olması gerekiyordu @admin; - @Shorty; sağolsun aktif olamadı.
Sırf Editli çar dizicem diye yeni çar açıp kastım , fakat sizin yüzünüzden 3 gündür bekliyorum.
Voltran açılalı yaklaşık 1 ay olmakta.Edit Satışı dediniz fakat edit satışı olacagından haberiniz yokmuş gibi davrandınız.
@admin; bu kadar meşgulsen kapat şu lanet olası oyunu bizde kurtulalım sizde ! @Shorty; Mmomt2 ile ortak server açtınız , fakat sizden beklemezdim. @zeyn0; gelip adminin duyuru konusunun linkini atıcak konuyu kilitlicek , sakın kilitleme adminden cevap bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Admine konuyu yönlendirmişsiniz ayrıca sizin duvarınıza admin yazmış hala konu açıyorsunuz ne bu derdiniz anlamadım.
Konuyu kapatıyorum admin görünce ilgilenecektir.
Konuyu kapatıyorum admin görünce ilgilenecektir.
Mmomt2 | Voltran Serverinde Rezillik gerçekten yöneticiler yazıklar olsun.1 Aydır bir marketi düzenleyemeyecek kadar meşgulmüsünüz?
Admin o konuyu dün açtı, cevabı da dün vermiş zaten. Daha neyin peşindesin? Neyin cevabını bekliyorsun? Birkaç gün denilmiş. 25 Şubat tarihi verilmiş 2 gün geçmiş açılmamış ne oldu? Oradaki açıklamayı oku linke girip zahmet edip okumazsın diye alıntı yaptım onu bile okumaya zahmet etmemişsin belli. Başka konu açma istersen admin çalışmalarını bitirsin. Sana cevabı ben verdim. Umarım anlaşılır olmuştur. Yani ne yaparsan yap birkaç gün bekleyeceksin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)