bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Omü'de Duman Konseri - Samsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

adill55

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,292
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-355
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Omü'de Duman Konseri - Samsun

27 Mayıs 2010 Perşembe 12:20
omude-duman-konseri-samsun-187946h.jpg
Ünlü rock grubu 'Duman', Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) konser verdi.

SAMSUN (İHA) - Ünlü rock grubu 'Duman', Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde(OMÜ) konser verdi."9. Bahar Şenliği" kapsamında OMÜ Tahsin Tuncalı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere üniversite öğrencileri ve Samsun halkı yoğun ilgi gösterdi. Grubun seslendirdiği "Eski Köprünün Altında", "Beni Yak Kendini Yak" ve "Senden Daha Güzel" gibi şarkılar, konser alanını dolduran binlerce dinleyicinin eşliğinde hep bir ağızdan söylendi. Hayran kitlesinin yoğunluğu karşısında etkilenen grubun solisti Kaan Tangöze; Samsun'a daha sık gelmeleri gerektiğini belirtti ve izleyicilere teşekkür etti.
omude-duman-konseri-samsun-20100527AY307851-01.jpg

Konser hakkında bişeler sölemek istiyorum şunları sölicem tek kelimeyle harika bir konserdi hayko cepkin den sonra samsunda yaşanan en iyi konserdi samsunlular hatırlar geçen seneyi akmde cepkin en iyi perfonmasnsını sergiledi gelelim konsere konserde binlerce kişi vardı resimdende anlaşılcağı gibi ben 7.30 evden çıktım fatkilte arabasıyla gittim 8de biletleri alıp içeri girdik tabi bu kadar geç kalma ile yer kalmadı o ellerini kaldıran orto grubun içindeydik konser 9.00 da başlıcaktı ama 9.30 da başladı yuhlama seslerinden osnra çıkmak zorunda kaldılar ilk şarkı hepimiz bir hayvanızdı zaten orda koptuk bütün bağırmaya başladık çoğu kişi bilmiyodu şarkıyı ama bilenlerede iyi bi ses çıkardı sonra 2. şarkı herkesin iyi bildiği şarkı dibine kadar çok fazla ses çıktı ses efectleri görsel olarak harika bir konserdi 15e yakın şarkı çalındı kaan belki alışmam şarkısnın ortasında inip ot çekti ve orda gerçekten koptuk bi elinde bira bi elinde sigara aynı bizim gibi sahneden düştü ama çaktırmadan hemen çıktı kimse anlamadı ma ma sesleri harikaydı ve konserin en iyi yerlerinden birisi ise tempomuz bi süre sonra düştü ve hepimiz yere yattık yorgunluktan her yerimiz ağırdı bi anda balık çalınca herkes ayağa arkaşlar zaten birimiz hep yuakrdaydı omzumuza alıyoduk iyice sarhoşluktan koptuk samsuna sıkca gelceğini belirtti buna çok sevindik iyikide sevgilimi getirmemitşim orda herkesle iç iiçeydik koruyamazdım geçen kızlarada önümüzden iyi şeyler olmadı :D konser başlamadn plastik top prezervatif attılar balon yapıp iyice koptuk arkaşın üstüne çıktık veleybol bile oynadık yani o derece apacilere takıldık apaci dansı yaptık yanlzı en sevmediğim olay elleri ellerime helal olsun ve eski köprünün latında çalmadı buna üzüldük konser 2 saat sürdü 11.30 gibi bitti ve asıl eğlence yeni başladı range falan bindik yemek yedik tam bir festival havası yaşanıyodu dop doluydu harikaydı tam anlamıyla dönüşte biraz sıkıntı yaşadık otobüsler fatkülte hatlarının hepsi doluydu ama zorda olsa saat 2de eve gitmeyi başardık ve bu mutlu gün sona erdi samsunlu olan ve gidenler aşağıdan yazarsa sevinirim

şunu sölemeden edemiceğim I LoVe RocK

Festivala gelen sanatçılar

pazartesi:mikeal (geldi)
salı:atena (geldi) berbattı son albümünü söledi
çarşamba:duman (geldi) harikaydı
perşembe:yalın (gelicek) ama ben gitmicem
cuma:bengü(gelicek) gitmezsek olmaz coşucağız

bölece samsun ünüversite festivali biticek görüşmek üzere :)

sadece yalın ve mikealin konserine gitmeDİM.

büyük meksika dalgası yapcaktık ama ortadiklerin yarısı oturdu yarısı oturmadı o yüzden yapamadık kahretsin işde :) nese yaşardoğuya hayko geliyo 13 haziranda

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri