Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Tşkler arkadaşlar. Arka plandeğişti ama paylaşdı dediğin panelin açıklarını görde bu panelle dua et kitleyin konuyu bidada panel paylaşmıcam..
Ben mi dua edeyim dalga mı geçiyorsun benimle seni 0 dan kodlarım çocuk kalk git legolarınla oyna.Tşkler arkadaşlar. Arka plandeğişti ama paylaşdı dediğin panelin açıklarını görde bu panelle dua et kitleyin konuyu bidada panel paylaşmıcam..
laf yarışına girme işine bak madem cok biliyon kodla kendine bu aneli alanlarada karışma bu konuyuda kitleyebilirsiniz böleleriyle uğraşcak halim yok yapacakalrınla övünme yaptıklarınla övün
Ben mi dua edeyim dalga mı geçiyorsun benimle seni 0 dan kodlarım çocuk kalk git legolarınla oyna.
Son düzenleme:
Yaptıklarımla zaten övünüyorum koç en basitinden bir cms market paneli bak bakalım kodla hadilaf yarışına girme işine bak madem cok biliyon kodla kendine bu aneli alanlarada karışma bu konuyuda kitleyebilirsiniz böleleriyle uğraşcak halim yok yapacakalrınla övünme yaptıklarınla övün
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hadi koçum böyleleyimiş 2 bg değiştir al sana yeni panel ne güzel değil mi kalk git burdan.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...