farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İŞlemcİ 90 derece 100% kulaniliyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiLDoCuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar... Benim işlemcim çok ısınıyor bilgisayarı ilk açtığımda sıcaklığı 50-60 civarında internete bağlanınca veya bir işlem yapınca 85-90 derece oluyor sıcaklık boyle oluncada Mt2 de ani fps düşüyor oyun takılıyor TERMAL MACUN u yenilersem işlemci sıcaklığı ne kadar düşer yardımcı olursanız sevinirim :rolleyes:

İşlemci:İntel pentium 4cpu 3.40 ghz
1 Gb Ram
120 Gg hardisk
512 Mb Ekran kartı :(

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar... Benim işlemcim çok ısınıyor bilgisayarı ilk açtığımda sıcaklığı 50-60 civarında internete bağlanınca veya bir işlem yapınca 85-90 derece oluyor sıcaklık boyle oluncada Mt2 de ani fps düşüyor oyun takılıyor TERMAL MACUN u yenilersem işlemci sıcaklığı ne kadar düşer yardımcı olursanız sevinirim :rolleyes:

İşlemci:İntel pentium 4cpu 3.40 ghz
1 Gb Ram
120 Gg hardisk
512 Mb Ekran kartı :(

Büyük ihtimal laptopdur benim eski bilgisayarda wolfteam böyle yapıyordu bilgisayarcıya götürdüm temizlediler macun vs soğutucuda aldım fakat çok zorladığım için anakartta sorun olmuştu bende yenisi aldım bilgisayarın bence hiç uğraşmadan ve kurcalamadan bilgisayarcıya götür

Büyük ihtimal laptopdur benim eski bilgisayarda wolfteam böyle yapıyordu bilgisayarcıya götürdüm temizlediler macun vs soğutucuda aldım fakat çok zorladığım için anakartta sorun olmuştu bende yenisi aldım bilgisayarın bence hiç uğraşmadan ve kurcalamadan bilgisayarcıya götür
malesef laptop değil masaustu ama biraz eski bilgisayar kırsammı acaba :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri