TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Enver Ören Vefat Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RepLicanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

RepLicanTR

Level 5
TM Üye
Konular
154
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

, İhlas Yayın Holding ve bunlara bağlı İhlas şirketlerinin kurucusu Dr. Enver vefat etti.
Bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi g ünlü işadamı, 2 gündür yoğun bakımdaydı. 'in cenazesi Hastanesi'ne götürüldü. Vefat i üzerine çok sayıda kişi de Hastanesi'ne geldi.
SARIGÜL: DUALARIM ENVER ABİ İÇİN
Hastaneye gelenler arasında bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül "Çok değerli bir abimizdi. Çok hayırseverdi. Çok güzel dostluklarımız oldu. Gerçekten geçen haftada ziyaret ettim. Son görüşmemiz oldu. Allah gani gani rahmet eylesin.
Kendisiyle çok önemli dostluklarımız oldu. İslam dünyası içinde Türk dünyası içinde örfümüz, töremiz ve geleneklerimiz içinde unutulmaz bir insandı. Allah'ım taksiratlarını affetsin. Bütün dualarımım Enver abi için.
Enver ismi inşallah ömür boyu yaşayacaktır. Ben de Enver abinin bir evladı olarak bir kardeşi olarak kendisinden çok şey öğrendim. Bu öğrendiklerimizi insanlık hayrı için uygulamaya devam edeceğim. Kolay kolay unutulmaz. Oğlu Mücahit 'in bu güzel ismi yaşatacağına inancım tamdır.Mekanı cennet olsun. Hepimizin başısağolsun" dedi.
Başbakan Erdoğan da 9 Şubat günü 'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.
CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ
Enver 'in cenazesi yarın (Cumartesi) Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Sultan Mezarlığı'nda kayınpederi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.
ENVER KİMDİR?
Enver , 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli'nin nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli'de tamamlayarak, Kuleli Askeri Lisesine, oradan da Fen Fakültesine girdi.
1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra, birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere 'ya gitti. Dönüşünde bir müddet Fen Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştı.
1970 yılında üniversiteden ve akademik hayatından ayrılarak gazeteciliğe başladı. Çıkardığı gazete önce Hakikat Gazetesi sonra Gazetesi adını aldı.
Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Dilvin ile evliydi.
Enver , Mücahit 'in babası, Hüseyin Hilmi Işık'ın ise damadıydı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri