Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

8 Altın Öğüt.. Mutlaka Okuyun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maotheniger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Karakteri banlanmış ve yeniden açılmış bir oyuncu...

1. Genelden yazı yazmayın. Yazdığınız her yazı sizin aleyhinize yeniden düzenlenip gönderilebilir. Bu uyariya uçmuş diyecek arkadaşlar olabilir. Lakin dinlemenizde fayda var.

2. Düşman edinmeyin arkadaşlarınızı iyi seçin ve emin olun. Bir gün dostunuz bir gün düşmanınız olabilir. Özen gösterin insanlara kötü davranmayın. Unutmayın ki oyunda olsa karşınızda bir insan bulunmakta.

3. Hile kullanmayın emek hırsızlığı yapmayın. Bu tür paylaşımlara müsade etmeyin. Emeğinizin karşılığını verin. Sadece oyun oynayın eğlenmenize bakın.

4. Bu bir oyun hırs yapmayın. Çevrenize ve sevdiklerinize özen gösterin. Önceliğiniz sosyal çevreniz olsun. Kimseyi bu sebeple kırmayın.

5. Mutlaka birilerini sevin, aşık olun. Sevdiğinize değer verin ki değerli bi insan olabilesiniz. Önemin ne olduğunu unutmayın. Yaşam, bu dünyaya geliş amacınızı unutmayın.

6. Dua edin hiç bir şeyi inkar etmeyin. Umursamaz davranmayın.

7. Yardımcı olun yeni arkadaşlar edinmenin en kolay yoludur. Değer verdiğiniz kadar değer verilirsiniz.

8. Görevli arkadaşlara yardımcı olun. Temiz oyun temiz hayat hilesiz oyun hilesiz hayat demektir.

3. Maddeyi Hile Adresinde yazman şaşırtıcı ama Başta 3.Maddeyi Tüm Maddeleri destekliyorum..Bu Voltairenin sözü gibi oldu : Fikirlerinizden Nefret Ediyorum Fakat onları savunabilmeniz için hayatımı feda etmeye hazırım.. Ama sen yanlış anlama ben fikirlerinden nefret etmiyorum..

Genel paylaşım alani olmayacak kadar kücük bi oyun sanırım. Paylaşımlarda sadece hile üzerine ilave etmekte fayda var =) Desteğin için tşk ederim. Aslinda desteğe bile ihtiyac yok iyi olani al aklina yatani al sonrasini defet ama en azindan kötü bişeyler demiyoruz :d

benn hepsini destekliyorumda bide şunu düşün velorianlılara hic baktnzmı hepsi hileli hileli olmayan bi ak kişia nca bulunur derionda hic adam yok ebdne hileliiydim bam yedim bundan sorna kullanmıcam tmm ama hilelileri nasıl yencez adama 58 lvllik kişiyle vuruom hic bşe olmuyo 1 lvllik adam gelip beni öldürüyo nasul karş koycanki?o yüzden hile arıoz boşuna keyif yaopmak iin deil düzgün hileyi koy yada hic kimse kullanmasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri