Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yine Ben yine bir yarısma
arkadaşlar yarısmamız cok basit imzadaki resimlerinize guveniorsanız ben dizayndan dekordan grafikten goz zevkinden anlarım diyosanız katılın...
Dallar:
(Herkez Sadece Bir Dala Aday Olabilir... )
En Uyumlu imza
En iyi Dizayn Edilmis İmza
En Goze Hos İmza
En iyi Grafikli İmza
En Anlamlı İmza
.................................
Aday oLmak isteyenler sole yapacaklar imzalarını komple kopyalayıp konuya İMG koduyla veya vs hangi kodları veya urlleri kullandılarsa mesaj olarak atıcaklar...
(Resimlerdeki Yonlendirici Linkler silinmez ise Basvurunuz Sayılmayacaktır
Yarısmamıza Son Katılım Tarihi 1 Haziran 2010 dur...Yogun Talep Halinde 5 Hazirana Uzatılacaktır.ODULLERIN DAGITILMA GUNU 10 HAZIRANDIR...
Not:Kategori Birincileri Yeni Bir İmza design edip 11 Haziranda Sunacaklar Ve BunLarın İcinden Turkmmo.com 1.cisi Secilip 125K Rep Kazanacak
Repi arkadaslarla toplayıp veririz kafanız repte kalmasın
Sırf enes yeter 
Saygılar ''Turkmmo Yonetim Uyesi Grafikerler''
arkadaşlar yarısmamız cok basit imzadaki resimlerinize guveniorsanız ben dizayndan dekordan grafikten goz zevkinden anlarım diyosanız katılın...
Dallar:
(Herkez Sadece Bir Dala Aday Olabilir... )
En Uyumlu imza
En Goze Hos İmza
En iyi Grafikli İmza
En Anlamlı İmza
.................................
Aday oLmak isteyenler sole yapacaklar imzalarını komple kopyalayıp konuya İMG koduyla veya vs hangi kodları veya urlleri kullandılarsa mesaj olarak atıcaklar...
(Resimlerdeki Yonlendirici Linkler silinmez ise Basvurunuz Sayılmayacaktır
Yarısmamıza Son Katılım Tarihi 1 Haziran 2010 dur...Yogun Talep Halinde 5 Hazirana Uzatılacaktır.ODULLERIN DAGITILMA GUNU 10 HAZIRANDIR...
Not:Kategori Birincileri Yeni Bir İmza design edip 11 Haziranda Sunacaklar Ve BunLarın İcinden Turkmmo.com 1.cisi Secilip 125K Rep Kazanacak
Repi arkadaslarla toplayıp veririz kafanız repte kalmasın
Sırf enes yeter 
Saygılar ''Turkmmo Yonetim Uyesi Grafikerler''

4 ımza 4 dalda adaylık
En Anlamlı İmza
En Goze Hos İmza
En Uyumlu imza
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...