Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Harbi sıkıldım ama artık 50 mmolira gelecekti voltranda admine özel mesajda attım ilgilenen bir kişi bile yok. Manuel onaylıyorsunuz diye ses çıkarmadık 2 haftadır bekliyorum iyice abarttınız artık. Onaylayın kardeşim şunu çoluk çocuk yok karşınızda bekletmeye de hakkınız yok. En kısa sürede onaylanmasını istiyorum. Hele bi 25 şubatta onaylanmasın o zaman görüşürüz mmomt2 yöneticileriyle. Sadece ben değil bayağı kişileri bu şekilde bekletiyorsunuz. Yada gıcıklığına bana yapıyosunuz bilemem artık orasını.
1. olarak çok kişi yok. 2-3 ödeme var sadece bekleyen voltranda o da market açılmadı diye bekliyor.
2. olarakta görüşürüz derken tam anlayamadım bir açıkla bakalım bu görüşürüz kelimesini ?
2. olarakta görüşürüz derken tam anlayamadım bir açıkla bakalım bu görüşürüz kelimesini ?
bulmuşken bi soru sorcam @admin acaba edit oranları kaç olucak 3 gün kaldı hala editleri bilen yok 

Defalarca soruldu defalarca cevaplandı;dıkat;13997759' Alıntı:bulmuşken bi soru sorcam @admin acaba edit oranları kaç olucak 3 gün kaldı hala editleri bilen yok![]()
- Maksimum level: 130
- Exp: Orta
- Yang: Orta
- Edit item satışı mevcut ( %25-%30 / 2500 - 3000 )
- Devils Catacomb ve Şeytan Kulesi aktif
- Evcil hayvanlar, Binekler, Kostümler aktif.
- Imparatorluk kayası aktif.
- Nesne Market 25 Şubat 2013 tarihinde açılacaktır.
Voltranda bekleyen 2-3 ödeme var diyosunuz 2si benım zaten. Elalemınkı çatır çatır onaylanıyor bıze gelınce tık yok. Öyle şey mı olur sıtede orda burda sorunsuz 24 saat mobıl odeme yazıyosunuz yatırınca oyle boyle sorunlu manuel onaylanıyor falan fılan. E tamam onuda gectık bız tıcket attıgımızda 2-3 gun ıcerısınde mmolıranın gelmesı lazım tickette attık ılgılenen yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...