HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadşlar 1 gündür Çarım botta ama bottamı diyilmi belli değil
Şimdi arkadaslar bottan resim atım bakın bi
Resimde gördügünüz gibi 2 kat katlıyıcı Bulunmaktadır full hız
hız a Promerium eklidir 4 günlük
gemim Spearhead
full hız ama Sorun şu
4-2 3-2 2-2 haritalarının hepsini denedim uri kasılmıyor
normalde 1 saatte 3.4 bin arası uri kasıyordum ama ndnse kaslmıyor uri ndni ne arkdslar :S
Şimdi arkadaslar bottan resim atım bakın bi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimde gördügünüz gibi 2 kat katlıyıcı Bulunmaktadır full hız
hız a Promerium eklidir 4 günlük
gemim Spearhead
full hız ama Sorun şu
4-2 3-2 2-2 haritalarının hepsini denedim uri kasılmıyor
normalde 1 saatte 3.4 bin arası uri kasıyordum ama ndnse kaslmıyor uri ndni ne arkdslar :S
Son düzenleme:
Merhaba, sorununuzu anladım sebebi:
Darkorbit yönetimi kutu toplayan botculara karşı bi önlem aldı önlem şuydu aralıksız 3 saat boyunca kutu toplayan gemiler bot olarak sayılıp kutulardan gelen uriler iptal edildi sizin yapmanız gereken şey geminizi yaratık + kutu kastırmaktır bunun başka bir çözümü yok soğuma süresi 2 gün 2 gün sonra 3 saat daha toplaya bilrsnz ama şöyle birşyde yapa bilrsnz botunuzda rest-every ayarını işaretlerseniz botunuz yakalanmayacak ve soğuma süresine kapılmayacaktır umarım açıklıyıcı olmuştur kolay gelsin .
Darkorbit yönetimi kutu toplayan botculara karşı bi önlem aldı önlem şuydu aralıksız 3 saat boyunca kutu toplayan gemiler bot olarak sayılıp kutulardan gelen uriler iptal edildi sizin yapmanız gereken şey geminizi yaratık + kutu kastırmaktır bunun başka bir çözümü yok soğuma süresi 2 gün 2 gün sonra 3 saat daha toplaya bilrsnz ama şöyle birşyde yapa bilrsnz botunuzda rest-every ayarını işaretlerseniz botunuz yakalanmayacak ve soğuma süresine kapılmayacaktır umarım açıklıyıcı olmuştur kolay gelsin .

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...