xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

pdbo bot hakkında yardm edcek varmı??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesurbeyto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben şmdi sharpedle boxy botta kutu topluyorum ama çok az uri kasabilyiorum hız ve kalkanda besleme olmasına rağmen,tr4deyim vruyum genellikle 3 7 de bota brakıyorum ama az kasıyor ben pdbo bot kullanayımmı? hangisinde ban alma riskim daha fazla olur şuana kadar uyari falan almadim gemim 8 iris 13 arge skylablar full 20 seprom 15 promerium 17 çara yaklaşk 700 720 saat vermişim bi uyari bile yok süreklide boxybot kullandm acaba pdbo botta da çarım böyle güvenli kasarmı,ve dün pdbo botu nasıl kullanacam üye olduktan sonra ne yapayim detaylı bilgi vericek birisi olursa çok sevinirim forumunuzda yeniyim...

Ban Riskini Bilemem Ama PBDO Bot Kbot-İbot tan bile İyi Kutu Topluyor.PBDO Bottaki Kutu yerini Hafızaya Alma Sistemi Var Bir Yerde Örneğin Toplu Kutu Var Diyelim BoxyBot Arasından 1-2 Kutu Alıp Aşağı Doğru İniyor.Ama PBDO Bot Hem Aşağıdaki Kutuları Hem Yukarıda Kalan Kutuları Alıyor.Bende Gemimi PBDO Ya Bırakıyorum Ban Felan Almadım Daha.

kardeş bende pbdo bot kullanıyorum ama 1 saat sorunu oluyor crack yapmaya çalştım yaptımda ama işlemedi bu yüzden 6 hesap açtım
bazen 1 saat 15 dk bazen 2saat 20 dk aralığında bitiyor bir üyelik günlük 6 hesap yetiyor bana

teşekkür ederim öncelikle verdiğin bilgi için,sen sadece kutumu toplatıyorsun yoksa yaratıkta kestiriyormusun çünkü yaratık kestirmede çok daha fazla uri toplama imkanı var,
bide bdbo botu nasıl kurcam yardımcı olabilirmisiniz?

arkadaşlar yardımcı olacak birisi yokmu? pdbo botu nasıl kuracam birisi yardmcı olablrmi, bide pdbo bottaki 1saat sonra kapanma olayi herkeste varmı...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri