Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yang Hilelerinde DKKAT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 414

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir çoğumuzun istediği para hilesi şu an yok... Eskiden dupe vardı ama eskiden... Belki şu an da vardır ama yang hilesi ile ilgili yayınlanan tüm programlara dikkat etmek gerek. Ben bi tanesini indirdim hemen keylogger buldu pc, açsam nolurki dedim açtım ve...:( System32de sürekli virüs yakalamaya başladı ve bende sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım. Bu programlar keylogger,fake,trojan,virüs şeklinde olabiliyorlar. Burada alınacak en büyük önlem anti virüs programlarınızdan dosyayı tarattırmanız, online tarama yaptırmanızdır. Ve en önemlilerinden biride anti virüs programlarınızı sürekli güncel tutmanız update yapmanızdır. Ve bu programlarda kullanıcı adınızı ve şifrenizi ister bunlar fake olabilir, fake olduğunu anlamak için:

1- Programa sağ tıklayın

2- Birlikte Aç diyin ordan Not Defterini seçin.

3-ctrl f tuşlarına basın ve @ yazıp arama yapın. Aramayı hem yukarı hem aşağı doğru yapın. Eğer bi mail adresi çıkarsa bu fakedir ve sizin hesabınızı ele geçirmek istemişlerdir.

Keyloggerları ve virüsleri anti virüs programlarınız yakalamaktadır...

Unutmadan oyun sırasında size para hilesi ile ilgili program atacağını söyleyen kişiler olabilir ve bu kişilerin amacı size keylogger ya da fake vermektir onlar olmazsa msninizi hackleyip hesap adınızı ve şifrenizi ele geçirmektir bu kişilere karşı en iyi önlem msn adresinizi hiç vermemek yok ben vercem derseniz hiç kullanmadığınız ve metin2deki hesabınızın bulunmadığı bir msn adresi verin

Dediklerime harfiyen uyarsanız hesabınız için bir tehlike yok demektir, iyi oyunlar dilerim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri