Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın admin markette savascı zırhlar bölümüne girdiğimizdeilk baştan aşağa doğru 44 ve 45 ci sıralardakı siyah çelik zırhları varya efsunları şu şekil olan :
44. sıradaki siyah çelik zırhı +9
HP 3000
Büyüye karsı dayanıklılık 30
Oka karsı dayanıklılık 30
Yarı insanlara karsı güclü 30
Savascıya karsı koruma 30
ninjaya karsı koruma 30
Shamana karsı koruma 30
yasam tası +5 savunma tası +5 hız tası +5
45.ci sıradaki siyah çelik zırhı +9
HP 3000
ninjaya karsı koruma 30
Suraya karsı koruma 30
evet bu 2 zırh hakkında bilgi almak istiyorum bir ara aldım bundan 45.ci sıradaki zırhın gelmesini istiyodum 44.cü zırh gelmişti nedense ilgilenmedi ztn umudumu kestim artık bidaha cekicem hayırlısıyla admin ama 45. ci sıradakının efsunu olmasını istiyorum shaman savunması deil sura savunması olarak istiyorum yani 45. ci sıradakını ceksem shaman gelmez demi tekrar sorun cıkmaz herhalde demi konuyu açmamın sebebi kesin bilgi almak sadece admin bilgi verirse güzel olur tşkler ...
44. sıradaki siyah çelik zırhı +9
HP 3000
ninjaya karsı koruma 30
Shamana karsı koruma 30
45.ci sıradaki siyah çelik zırhı +9
HP 3000
ninjaya karsı koruma 30
Suraya karsı koruma 30
evet bu 2 zırh hakkında bilgi almak istiyorum bir ara aldım bundan 45.ci sıradaki zırhın gelmesini istiyodum 44.cü zırh gelmişti nedense ilgilenmedi ztn umudumu kestim artık bidaha cekicem hayırlısıyla admin ama 45. ci sıradakının efsunu olmasını istiyorum shaman savunması deil sura savunması olarak istiyorum yani 45. ci sıradakını ceksem shaman gelmez demi tekrar sorun cıkmaz herhalde demi konuyu açmamın sebebi kesin bilgi almak sadece admin bilgi verirse güzel olur tşkler ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)