YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PORTOFINO kapanış...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PORTOFINOO

Level 7
TM Üye
Konular
175
Online süresi
3m 31s
Reaksiyon Skoru
335
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
159
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kimi dostum oldu kimi düşmanım.Her ikiside aynıydı dostlarımı ben kendi ellerime kaybettim düşmanlarımı ben kendi ellerimle kazandım.Gitme vakti çoktan geldide geçiyor.burdaki insanlar ne bilim bir derişik benim artık gücüm takatım kalmadı burasıyla ve burdaki insanlarla uğraşmaya.Gidiyorum bırakıyorum itemlerine ne oldu derseniz sormayın.sadece bırakıyorum yeni char açarbu öyle biridir dersenizde itemlerimi davranışlarımı bilmeyen kalmamıştır anlarsınız eğer açarsamda iyi kötü kavga gürültü küfür yaşadık ama sonuçta hepimiz insanız ben üzdüğüm herkesten ayrı ayrı özürümü diliyorum.Bunca zaman içersinde çok iyi birşey öğrendim.Ne kadar dinlediğiniz bir kişi olmasamda aklınızın bir ucunda bulunsun bu sözlerim.Kimse ile aranızda item lafı olamayacak kadar dost olmayın.Çünkü şeytan öyle birşeyki engel olamıyorsun o haza.İraden yokmu diyorsun ama şeytan anlamıyor iradeden.İlkinde olmasa 2.sinde olmasa 3. de olduruyor.Tekrar tekrar özür diliyor burdan beni sevenlerin azcıkta olsa adam olduğumu düşünenleri yüz üstü bıraktığım içinde pişmanım.Artık bu serverda durucak yüzüm yok.Hepinize keyifli saatler bol eğlenceler.Bu oyunda sadece boş zaman öldürün insanlığınızı değil.Buda benden size bir tavsiye.merak edenlerede charlarım OLIMPOS,PORTOFINO,Serebro,xBraveHeart,BREAKN,ISTANBLUES,Kenx,MsLm,3xDope,Boone,Askistan, bunların hepsi bendim.Tekrardan özür diliyorum hepinizden.Bu serverda kısa zamanda tanıdım ama şeytana karşı koyabilen çok sağlam yürekli harbi biri BigTimeRush Enteresan bu 2 sinin dışında serverda adam akıllı adam tanımadım.Lafı daha fazla uzatmadan size iyi oyunlar portofıno defteri dürüldü...

Real De Başarılar İtemleri De Atmişsindir sen

Hayatında başarılar...

Seni unutmıcaz Müslüm hayatta başarılar ..

Yerinde bir karar vermişsin. Yalnız unutma 1 level çara girip oyuncuların ailevi değerlerine küfür etmekle olmuyor bu işler. Diyeceğim o ki "Kötü söz sahibinindir." Özür dilemişsin ama kırılan kalp kolay kolay düzelmez. Bilmem anlatabildim mi? Hadi sana kolay gelsin.

Not: Küfür insanı aciz bir canavar eder :) Kişilik, karakter meselesi diyelim ;)

AxiDewiL ( Hatırlarsın sen) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri