Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SADECE VE SADECE VERGİ LEVHALI ŞİRKETLER İLE ANLAŞMA SAĞLANACAKTIR.
Adınız : Tolga
Soyadınız : Anaç
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : İstanbul / Beylikdüzü
Günlük Online Süreniz : Hafta İçi 6 Saat Hafta Sonları +10 Saat
Özellikleriniz : Satış Konusunda Yardımcı Olabilirim,Files Kodlanır Özel Bir Şekilde Reklam Konusu Üst Düzeyde Açılır Firmaya Özel İntro Yapılır Files Özellikleri Videoya Alınır.Site Paneli Yapılır.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Satışlarda Artacak Bir Yüzde ve Metin2 Server Files Son Sistem.
Firmadan Beklentileriniz : Anlaşılan Firmalarla Özelden Görüşebiliriz.
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: EksenBilişim Uzun Süreli
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : tolgaanac@windowslive.com
Adınız : Tolga
Soyadınız : Anaç
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : İstanbul / Beylikdüzü
Günlük Online Süreniz : Hafta İçi 6 Saat Hafta Sonları +10 Saat
Özellikleriniz : Satış Konusunda Yardımcı Olabilirim,Files Kodlanır Özel Bir Şekilde Reklam Konusu Üst Düzeyde Açılır Firmaya Özel İntro Yapılır Files Özellikleri Videoya Alınır.Site Paneli Yapılır.
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Satışlarda Artacak Bir Yüzde ve Metin2 Server Files Son Sistem.
Firmadan Beklentileriniz : Anlaşılan Firmalarla Özelden Görüşebiliriz.
Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: EksenBilişim Uzun Süreli
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : tolgaanac@windowslive.com
Filesleriniz gerçekten çok iyi. Umarım emeğinizin karşılığını verebilecek bir şirket bulabilirsiniz. Şirket değilsen neden cevap yazıyorsun diyebilirsiniz ancak fileslerin gerçekten çok iyi. Sadece tebrik ve devamlılık dilemek için yazıyorum 

Filesleriniz gerçekten çok iyi. Umarım emeğinizin karşılığını verebilecek bir şirket bulabilirsiniz. Şirket değilsen neden cevap yazıyorsun diyebilirsiniz ancak fileslerin gerçekten çok iyi. Sadece tebrik ve devamlılık dilemek için yazıyorum![]()
Yok Biladerim Estafurullah Sağolasın.
Bir Nebze Yardımcı Olabiydiysem Sevindim.
Tolga tavisye edilir filesleri arkadaşın dediği gibi gerçekten güzel bir ara denemiştim v4 olanı sağlam adamdır kendisi iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)