Arkadaşlar öncelikle bu sw yi kurmama yardımcı olan (emre-28) ve sw mi iyileştirmete yardımcı olan kişilere teşekkür ederim.Bu yardımlar video,yazı veya resimli anlatım şeklinde olmuştur.Gerçekten teşekkür ediyorum.TAbii ki bu konuyu sadece teşekkür etmek için açmadım.Benim iki ufak problemim var.İlgilenirseniz sevineceğim.
Evet şimdi sorunlara geçelim...
İlk sorunumuz...Serverime restart attım ve ilk başta bununla karşılaştım.Bir kaç kere deneyince düzeldi fakat neden böyle bir şey yaptığını öğrenmek istiyorum...
İşte ilk sorun ile ilgili resim.
2.Sorunumuz...
İkinci sorun ise kafası esince başgösteriyor.Hiçbir işimizi/uğraşımı engellemiyor.Şimdilik serverimede zarar vermiyor.Fakat ileride Bilgisayarıma yada serverime zarar verir diye endişelendiğim için sizinle paylaşma gereği duydum.Not:İkinci resimdeki sorunum sağ altta gördüğünüz windows hatasıdır...Virtual Pc ile alakası var diye düşünüyorum...
İkinci sorun ile ilgili resim.
Yardımlarınız ve bu konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum..
Evet şimdi sorunlara geçelim...
İlk sorunumuz...Serverime restart attım ve ilk başta bununla karşılaştım.Bir kaç kere deneyince düzeldi fakat neden böyle bir şey yaptığını öğrenmek istiyorum...
İşte ilk sorun ile ilgili resim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.Sorunumuz...
İkinci sorun ise kafası esince başgösteriyor.Hiçbir işimizi/uğraşımı engellemiyor.Şimdilik serverimede zarar vermiyor.Fakat ileride Bilgisayarıma yada serverime zarar verir diye endişelendiğim için sizinle paylaşma gereği duydum.Not:İkinci resimdeki sorunum sağ altta gördüğünüz windows hatasıdır...Virtual Pc ile alakası var diye düşünüyorum...
İkinci sorun ile ilgili resim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yardımlarınız ve bu konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)