HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Tr5 de yeni gemi aldım özelliklere gelince
Acemi Albay : Toplam rütbe puanı 2.290.415
Bir sonraki Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 2.771.457 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
9 iris 4 havoc kronos açılmak üzere 2 kapı kaldı
İrisler ve LF4 ler 16 level
Zeus 400 k uri istiyor
16 LF4
Dımısher-Spectrum-Amber-Sentinel-Şimşek var
Goli-Vega-Aegist var
37 arge
3 Teknoloji
Sadece Güve uçuş düzeni var
Ibot ve indirim aldım 1 ay botta durucak sizce nasıl bi ilerleme olur ?
Acemi Albay : Toplam rütbe puanı 2.290.415
Bir sonraki Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 2.771.457 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
9 iris 4 havoc kronos açılmak üzere 2 kapı kaldı
İrisler ve LF4 ler 16 level
Zeus 400 k uri istiyor
16 LF4
Dımısher-Spectrum-Amber-Sentinel-Şimşek var
Goli-Vega-Aegist var
37 arge
3 Teknoloji
Sadece Güve uçuş düzeni var
Ibot ve indirim aldım 1 ay botta durucak sizce nasıl bi ilerleme olur ?
dostum benim rütbe takıntım yok. eğer seninde öyleyse rütbeye önem verme. 1 aylık ibot sana tahmini 2,5m uri getirisi olur. bunun ile zeta açtıgın varsayarsak havoclarını fullersin.Tahmini 10-13 zetada havocları fllediğin düşünürsek, sana zeta toplamda 250-300 civarı kutu verecek. kutuları zeus gününde açarsan zeusu da büyük ihtimal 200-250k ya çekersin diye düşünoyurm. Havocları fulledğinde artık eksiğin lf4 kalıcak onuda kalanlarla ayarlarsın. benim düşüncem bu yönde kolay gelsin
dostum benim rütbe takıntım yok. eğer seninde öyleyse rütbeye önem verme. 1 aylık ibot sana tahmini 2,5m uri getirisi olur. bunun ile zeta açtıgın varsayarsak havoclarını fullersin.Tahmini 10-13 zetada havocları fllediğin düşünürsek, sana zeta toplamda 250-300 civarı kutu verecek. kutuları zeus gününde açarsan zeusu da büyük ihtimal 200-250k ya çekersin diye düşünoyurm. Havocları fulledğinde artık eksiğin lf4 kalıcak onuda kalanlarla ayarlarsın. benim düşüncem bu yönde kolay gelsin
teşekkürler yorumun için...
23 gün sonra ban yersin![]()
neden 23 gün ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)