bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Nasıl olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dasqo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 604

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler Tr5 de yeni gemi aldım özelliklere gelince

Acemi Albay : Toplam rütbe puanı 2.290.415

Bir sonraki Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 2.771.457 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

9 iris 4 havoc kronos açılmak üzere 2 kapı kaldı

İrisler ve LF4 ler 16 level

Zeus 400 k uri istiyor

16 LF4

Dımısher-Spectrum-Amber-Sentinel-Şimşek var

Goli-Vega-Aegist var

37 arge

3 Teknoloji

Sadece Güve uçuş düzeni var

Ibot ve indirim aldım 1 ay botta durucak sizce nasıl bi ilerleme olur ?

dostum benim rütbe takıntım yok. eğer seninde öyleyse rütbeye önem verme. 1 aylık ibot sana tahmini 2,5m uri getirisi olur. bunun ile zeta açtıgın varsayarsak havoclarını fullersin.Tahmini 10-13 zetada havocları fllediğin düşünürsek, sana zeta toplamda 250-300 civarı kutu verecek. kutuları zeus gününde açarsan zeusu da büyük ihtimal 200-250k ya çekersin diye düşünoyurm. Havocları fulledğinde artık eksiğin lf4 kalıcak onuda kalanlarla ayarlarsın. benim düşüncem bu yönde kolay gelsin

dostum benim rütbe takıntım yok. eğer seninde öyleyse rütbeye önem verme. 1 aylık ibot sana tahmini 2,5m uri getirisi olur. bunun ile zeta açtıgın varsayarsak havoclarını fullersin.Tahmini 10-13 zetada havocları fllediğin düşünürsek, sana zeta toplamda 250-300 civarı kutu verecek. kutuları zeus gününde açarsan zeusu da büyük ihtimal 200-250k ya çekersin diye düşünoyurm. Havocları fulledğinde artık eksiğin lf4 kalıcak onuda kalanlarla ayarlarsın. benim düşüncem bu yönde kolay gelsin

teşekkürler yorumun için...

23 gün sonra ban yersin :)

neden 23 gün ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri