onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serverİme baŞkasi gİremİyor yardim lÜtfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan det2525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 801

det2525

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleykum

Arkadaşlar bu soruyu herkes sormuş ama doğru duzgun bir cevap yok ve sorunu kimse çözememiş bende tekrar sormaya karar verdim.

Ben pvp serverimi kurdum servere ben girebiliyorum kurarken ip adresi olarak İpv4 ipini verdim.
Sonra site panelini kurdum onada aynı ipv4 ipini verdim sitede sorunsuz çalışıyor.
Son aşama packı hazırlayıp upload etmeye geldi packın nasıl hazırlancagına dahi nette araştırma yaptım ve pack klasörune
root.epk
root.eix
locale.tr.epk
locale.tr.eix
ındex
uiscript.epk
uiscript.eix

koyulması gerekiyormuş bunların 7 sinide koydum, root.epx root.eix dosyalarına benim ipv4 adresimi yazdım sonra upload servere giriliyormu dıye denemek ıcın başka bilgisayardan packı ındırıp metin2 nın içine attım ve servere girmeye çalıştım ama server ..... olarak gözüküyor yanı kimse giremiyor siteme sorunsuz giriliyor.

ŞİMDİ SORULARA GELİYİM

1-Pack hazırlamak ıcın yukardaki yazdıgım dosyalardan başka dosya atmam gereklimi, ben sadece bunları attım başka dosya atmadım ?
2-Root.epk falan hazırlarken ip adresine hangi ip adresini yazıcam ?
3-Root.epk hazırlarken port kısmı var biliyorsunuz o portları kendi internetimin kullandığı portumu yazıcam ?
4-Veya atladığım birşeymi var serverinfo ip yazarken ip yazılcak yerlere başka ipdemi yazmam gerek :S ?
5-Atladığım birşeymi var bilmiyorum :( ?

Yardımlarınızı bekliyorum internette bunun cevabı yok lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Bak UnEPK diğe bir program var indir. sonra aç root.epk seçip aç cmd ekranı gelecek bir tuşa bas kapanır Sonra source isimli bir klasör çıkacak aç orada serverinfo isimli bir dosya var Editle onu ıp yazan yerlere kendi ıpni yaz 127.0.0.0 ı elleme ama sonra kaydet yine unEPk e girsağda birleştirme var root u tekrar birleştir orada root.epk ve root.eix çıkacak onları packa at Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Son düzenleme:
Bak UnEPK diğe bir program var indir. sonra aç root.epk seçip aç cmd ekranı gelecek bir tuşa bas kapanır Sonra source isimli bir klasör çıkacak aç orada serverinfo isimli bir dosya var Editle onu ıp yazan yerlere kendi ıpni yaz 127.0.0.0 ı elleme ama sonra kaydet yine unEPk e girsağda birleştirme var root u tekrar birleştir orada root.epk ve root.eix çıkacak onları packa at Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Kardeşim konudada söyledigim gibi denemedigim hiç birşey kalmadı zaten söyledigini denedım en az 6 7 kere serverin ip değiştirip kurdum modemimin kullandığı ne kadar ip varsa hepsini denedim daha çok şey denedım denedıklerımı buraya yazcam 2 3 sayfa yazı çıkar :S ama olmuyor sanırım sorun filesden kaynaklanıyor yeni bir files indiricem inşALLAH indiriceğim files olur saolasın genede.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri