Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba
Adım: Sercan
Soyadım: YURTALAN
Günlük Online Sürem: Net 7 Saat.
Yaşım: 17
Kendimden Bahsedeyim:
1)-Öncelikle türkçeyi düzgün kullanmaya özen göstermekteyim.
2)-Çalıştığım şirkete yararlı işler yapmayı ve grup şeklinde çalışmayı kendime ilke edinen birisiyim.
3)-Kesinlikle yalanım yoktur.
4)-Çalışma esnasında herhangibir acil işim olur ise sizlere söylemeden işimi bırakıpta gitmem.
5)-Gerektiği zamanlarda telefon ve msn desteği verebilirim.
Metin2 ve Metin2 Programlarından Ne Anlıyorum Ne Kadar Anlıyorum:
Öncelikle "Metin2" oyunu adında kendimi çok geliştirdiğime ve geliştireceğime inanıyorum..
Metin2'yi tekrardan kurabilen yeni filesler çıkartabilen varolan filesi editleyebilen birisiyim.
1)-Putty, Filezilla, Navicat, Site, Site Paneli, Pack, AutoPatcher, Pack Edit Programları, Metin2 Köy Editleme Programları ve daha "Metin2" ile ilgili birçok programlardan anlıyorum ve net birşekilde kullanmaktayım.
2)-Kendime güveniyorum.
3)-Kendimi daha fazla geliştireceğime ve hiç yılmayacağıma inanıyorum.
4)-Metin2 ile ilgili sorunları çözmekten, sorunlarla ilgilenmekten, sorunlara cevap aramaktan zevk alıyorum..
Ve birlikte çalışacağım şirketi ileri taşıyacağımdan eminim..
Teşekkürler..
Sercan YURTALAN
VodafoneTR: 0 [543] 289 79 39
Mail: root@turkeym2.org
Msn: root@turkeym2.org
Saygılarımla..
İyi Forumlar..
Adım: Sercan
Soyadım: YURTALAN
Günlük Online Sürem: Net 7 Saat.
Yaşım: 17
Kendimden Bahsedeyim:
1)-Öncelikle türkçeyi düzgün kullanmaya özen göstermekteyim.
2)-Çalıştığım şirkete yararlı işler yapmayı ve grup şeklinde çalışmayı kendime ilke edinen birisiyim.
3)-Kesinlikle yalanım yoktur.
4)-Çalışma esnasında herhangibir acil işim olur ise sizlere söylemeden işimi bırakıpta gitmem.
5)-Gerektiği zamanlarda telefon ve msn desteği verebilirim.
Metin2 ve Metin2 Programlarından Ne Anlıyorum Ne Kadar Anlıyorum:
Öncelikle "Metin2" oyunu adında kendimi çok geliştirdiğime ve geliştireceğime inanıyorum..
Metin2'yi tekrardan kurabilen yeni filesler çıkartabilen varolan filesi editleyebilen birisiyim.
1)-Putty, Filezilla, Navicat, Site, Site Paneli, Pack, AutoPatcher, Pack Edit Programları, Metin2 Köy Editleme Programları ve daha "Metin2" ile ilgili birçok programlardan anlıyorum ve net birşekilde kullanmaktayım.
2)-Kendime güveniyorum.
3)-Kendimi daha fazla geliştireceğime ve hiç yılmayacağıma inanıyorum.
4)-Metin2 ile ilgili sorunları çözmekten, sorunlarla ilgilenmekten, sorunlara cevap aramaktan zevk alıyorum..
Ve birlikte çalışacağım şirketi ileri taşıyacağımdan eminim..
Teşekkürler..
Sercan YURTALAN
VodafoneTR: 0 [543] 289 79 39
Mail: root@turkeym2.org
Msn: root@turkeym2.org
Saygılarımla..
İyi Forumlar..
Son düzenleme:
Metin2 Dalında Kendimi Çok Geliştirmiş ve Sürekli Geliştirmekte Olan Birisiyim...
Bilişimlerin Dikkatine...
Bilişimlerin Dikkatine...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)