OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Bug İndexi v.1.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan norton342
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seprom bugunu ilk kez ben burada paylaşmıştım o zamanlar epvp de bile yoktu bu bug.
Şimdi her sitede harf değiştirmeden paylaşılmış. Üzülsem mi, sevinsem mi bilemiyorum.
Keşke adam gibi alıntı yapsalardı da bizde yeni buglar paylaşabilseydik. Neyse...

Programa gelince gerçekten başarılı olmuş. Geliştirilebilirse @Depents'in dediği gibi Foruma özel kullanıcılar mesaj sayısına göre açabilir. Çalıntıların önüne bir nebze geçilebilir. Başlangıç için çok iyi, başarılar.
Umarım devamı gelir. Her paylaşıma Rep vermiyorum ama bu hak ediyor...

+Rep...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seprom bugunu ilk kez ben burada paylaşmıştım o zamanlar epvp de bile yoktu bu bug.
Şimdi her sitede harf değiştirmeden paylaşılmış. Üzülsem mi, sevinsem mi bilemiyorum.
Keşke adam gibi alıntı yapsalardı da bizde yeni buglar paylaşabilseydik. Neyse...

Programa gelince gerçekten başarılı olmuş. Geliştirilebilirse @Depents'in dediği gibi Foruma özel kullanıcılar mesaj sayısına göre açabilir. Çalıntıların önüne bir nebze geçilebilir. Başlangıç için çok iyi, başarılar.
Umarım devamı gelir. Her paylaşıma Rep vermiyorum ama bu hak ediyor...

+Rep...

Ben bugları bulup aynen yerleştirdim kimin oldugunu bende bilmiyorum sadece yararlanın diye tek programda birleştirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri