farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Voltran 75 mmoliram gitti :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8273401
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

siteden hesabımla giriş yapıyorum server seçme ekranı geliyor ama server seçme ekranında Voltran çıkmıyor. Oyun içindeyken voltran dışındaki tüm serverlere girebiliyorum ama voltrana giremiyorum. Ki daha önce iki 90 levelim vardı voltranda o hesapta.

75 mmolira yüklemiştim , market açıldığında kullanmak için. Şimdi diğer serverlere girdim mi gözükmüyor mmoliram yani sadece voltranda geçerliymiş..

Hatta benim ilk başta 75 mmoliram yüklenmemişti, bir hata vardı admin düzeltti. Yani bir şekilde silinmiş mi hesabım bilemiyorum ama admin biliyordu benim mmolira yüklediğimi lütfen ilgilenin ya :S

Tabiki hesabımı da geri almak istiyorum itemlerim ve karakterlerim vardı ama en kötü ihtimal sadece 75 mmoliramı bile geri verseniz razıyım :/

Admin Manuel Onaylıyor Voltran Serverindeki Ödemeleri Daha Onaylanmadıysa Ödemen Geri İade Talep Edebilirsin.

bi sorun vardı voltranda işte , admin onaylamıştı , yani 75 mmolira hesabımda gözüküyordu. Tabi harcayamadım çünkü market daha açılmamıştı acaba o hesabımdan diğer hesabıma aktarabilir mi mmoliralarımı admin :S karakterim itemlerim de vardı ama neyse artık hiç yoktan 75 liramı kurtarayım .

Ayrıca şifremi unuttumu da denedim , hani voltran serverindeki hesabımı yazıp şifremi unuttum dedim msn ime geldi güvenli şifre yeni şifre yapmayı denerken olmuyor. Yeni şifre ekranı çıkıyor yeni şifreyi yapmaya çalışınca sanki hiçbir şey yapmamışım gibi şifremi unuttum sayfasına atıyor tekrar. Atsa da oldu mu diye kontrol ettim olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri