- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar.Server cok guzeldir.Server hamachi.Fakat bukkit gibidir.Warplar bulunur.(warp market,evler,arsa,orman,enchant vb.)
Bukkit sw de ne ararsaniz var.Chestlerinizi (sandik) ,firınlaınızı,kapılarınızı kilitleyebiliyorsunuz.
Ev satın alabiliyorsunuz.
Cok eğlenceli bir sw.
Eventlerde cok sayıda elmas,exp,ısık tası falan verilir.
Hazır olan evlerden alabiliyorsunuz.
Hic beklemez anında ısınlanırsınız.3 saniye falan bekleme yok ısınlanmak 1 saniye bile surmuyor.
Bir yere gizli bir ev yaptım ve evin icindeki kilitsiz sandiga 20 elmas ve altindan elbise,ayakkabi,sapka ve pantalon koydum birazda yemek var evi bulan hediyeleri alır.
Hamachi ağları :
gotex1
gotex2
gotex3
gotex4
Hepsinin sifresi 123 'tür.
Servere bekleriz.
Kurucu = Cinax
Benim adım Erkan oyunda yardımcı olurum yetkili değilim fakat item veririm.Gelen herkese 10 elmas vericem.
SERVER IP = 25.241.88.252
Bukkit sw de ne ararsaniz var.Chestlerinizi (sandik) ,firınlaınızı,kapılarınızı kilitleyebiliyorsunuz.
Ev satın alabiliyorsunuz.
Cok eğlenceli bir sw.
Eventlerde cok sayıda elmas,exp,ısık tası falan verilir.
Hazır olan evlerden alabiliyorsunuz.
Hic beklemez anında ısınlanırsınız.3 saniye falan bekleme yok ısınlanmak 1 saniye bile surmuyor.
Bir yere gizli bir ev yaptım ve evin icindeki kilitsiz sandiga 20 elmas ve altindan elbise,ayakkabi,sapka ve pantalon koydum birazda yemek var evi bulan hediyeleri alır.
Hamachi ağları :
gotex1
gotex2
gotex3
gotex4
Hepsinin sifresi 123 'tür.
Servere bekleriz.
Kurucu = Cinax
Benim adım Erkan oyunda yardımcı olurum yetkili değilim fakat item veririm.Gelen herkese 10 elmas vericem.
SERVER IP = 25.241.88.252
Son düzenleme: