HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir sorunum var sony vegas pro 11 kullanıyorum dışarı çıkmıştım pc sony vegas açık kalmış yaramaz kardeşim sony vegas'ı kurcalamış videoma texten yazı eklemek için yazı yazıyorum ama yazı sağdaki ekranda gözükmüyor bu sorun için video çektim anlamayanlar için
Linki ==>
Linki ==>
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kardeşim ;
1.Si wiew ekranındaki herşeyi 1 defa kapat aç.
2.Si düzelmedi ise svp yi başlat Program ekle veya kaldır dan kaldır daha sonra tekrar kur.%50 Düzelir.
3.Sü eğer düzelmedi ise svp 12.0 ı indir yada diğer sürümleri indir.Aynı sorun bendede olmuştu düzelmedi bende 12.0 kurmuştum.
1.Si wiew ekranındaki herşeyi 1 defa kapat aç.
2.Si düzelmedi ise svp yi başlat Program ekle veya kaldır dan kaldır daha sonra tekrar kur.%50 Düzelir.
3.Sü eğer düzelmedi ise svp 12.0 ı indir yada diğer sürümleri indir.Aynı sorun bendede olmuştu düzelmedi bende 12.0 kurmuştum.
Kardeşim kusura bakma ama yyeni olduğum için si nedemek biraz ayrıntılı sölermisn ? 

Kardes 12 yi yükledim senden allah razı olsun ne muradın varsa kabul olsun inşallah
Kardes 12 yi yükledim senden allah razı olsun ne muradın varsa kabul olsun inşallah
Önemli değilde.
derken ?Senden
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)