Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

36 Map olan PortMap !!!

• Konuyu başlatan xxmen26
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 118
  • Görüntüleme 13K

xxmen26

Level 7
TM Üye
Konular
343
Online süresi
5g 21404s
Reaksiyon Skoru
167
Altın Konu
0
Başarım Puanı
186
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 25 Gün
MmoLira
507
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Birkaç metin2 portu buldum ve 36 map'ten olan bir portmap yaptım! Bütün maplar girişte otomatik açılır. Buyrun link:

Dosya İsmi: 36MapPortMapByXXMEN26.rar
Dosya Boyutu: 278.37 KB

Rar Şifresi: xxmen26

Download'a bastıktan sonra yanda bekleyiniz diye 5 saniye sayıcak. Bitince Reklamı Geç'e basın. HotFile'a yönleneceksiniz.

Evet şimdi inanmayanlar için resim:

portp.jpg

Alıntı yapan arkadaşlarımıza siz bilirsiniz diyorum. İstediğiniz kadar diğer forumlardan teşekkür alın. İstediğiniz kadar rep kazanın. İstediğiniz kadar rütbe atlayın, hiç fark etmez. Size Emre-28 i öneriyorum. 1 konu açtı yüzlercesi alıntı olarak yayıldı ama kazanan yine o oldu. Bu yüzden alıntı yapabilirsiniz. Siz benim gibi düşünmeyip kazancın kendinize geleceğinizi düşünüyorsanız karışmıyorum.

Ayarlamalarına gelince diğer portmapler gibidir.

Beni unutmayın, iyi forumlar...

Bu arada internette tek çalışan ve linki kırık olmayan portmap benimdir...

NOT:

36 port map da "2.köy ve ox yarışması " bugludur

Bu arkadaşımın sorusu dikkatimi çekti. Bug, portmapten kaynaklanmaz. O sizin server files ve raminizden kaynaklanır. Portmap yeni çıktığında 3 port vardı. Bunlar sadece 1. köy, Giriş ve MySQL. 36 mapte bütün haritalar açılır ;)

Bir şey daha; google ye kendi konumu yazdım ve herkesin benden alıntı yaptığını gördüm. Arkadaşlar bu benim yapımımdır. Yapmak kolay ama portları bulun bulabilirseniz. Kaç kez server çökerttim. Bana rep de vermeyin. Bi teşekkür yazmanız yeterli...

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

saol umarim çalişir :) ++++++

senın sayende sw acıldı saol +rep veriyorum

rica ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri