bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Pes 2011 GP Hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jangum123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar çok güzel bir hile buldum Pes 2011 de GP lerinizi 999.999.999 yapmak istemez misiniz anlatıyorum.

Denedim şimdi %100 çalışıyor.

Arkadaşlar ilk Cheat Engine 6.0 indiriyoruz.indirdikten sonra oyunumuzu açıyoruz.Pes 2011 de ilave içerik yazan kısma geliyoruz orada kaç GP niz varsa en az 40 GP olması gerek.
Kullanılışı:
Oyunu açtık cheat engineden sol tarafta bilgisayar resmi ar tıklayıp pes 2011 yazanı seçin seçtikten sonra Value kısmına kaç GP niz varsa yazıyorsunuz (en az 40 GP olması gerekiyor) yazdınız örneğin 40 GP niz var yazdınız First Scan yazısına tıklıyoruz.Sonra oyunumuza dönüp GP nizle birşey alın aldıktan sonra kaç GP niz kaldıysa Value kısmına yazıyorsunuz yazdıktan sonra Next Scan yazısına tıklıyorsunuz sol taraftaki 4 tane Address alıp aşağıdaki oka tıklayınız orada en aşağıdakini kalan GP niz aşağıda görülecektir ona sağ tıklayıp Change record>Type tıklayın oraya en aşağıdakini 999.999.999 yazın (noktaları yazmayın) oyununuza dönün 999.999.999 GP niz var. yapamayanlara takılanlara yeniden anlatcam.

Hile bana ait değildir. Anlatımı ben yaptım umarım sizde yaparsınız.

+rep verirsiniz umarım.
SaYgıLaR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri